Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

To chtělo odvahu! Vlastina Svátková ukázala své břicho po porodu

1. listopadu 2017 | 06:00

Nedávno jsme se potkaly s Vlastinou Svátkovou Kounickou (35) na jedné akci a vypadala neskutečně! Sexy černé šaty obepínaly její postavu a všichni jen valili oči, jak skvěle vypadá čtyři měsíce po porodu! Stejně tak jako většina žen ovšem Vlastina bojovala s nabranými kilogramy a těhotenství její postavu poznamenalo. Měla odvahu a ukázala jak!

Vlastina Svátková Kounická přiznala, že během těhotenství přibrala jednadvacet kilo a rozhodně to pro ni, stejně jako pro ostatní ženy, které přivedly na svět malé miminko, nebylo jen tak. Tělo se během těhotenství mění, ať chceme nebo ne, a po porodu žádná nevypadá jako modelka. Vlastina chtěla portrétem, který nafotila s fotografkou Petrou Klačkovou, ukázat, že ani ona není jiná, ať už se píše cokoliv.

„Posadit se po porodu a všem veřejně ukázat svoje břicho, to chtělo odvahu. Odvahu, kterou jsem v sobě našla jenom díky tomu, že bych si strašně moc přála, abychom my ženy dokázaly změnit pohled na nás. Na dokonalost, která se od nás vyžaduje, která na nás vyskakuje ze sociálních sítí. Abychom si dovolily být takové, jaké jsme, a všechny, kdo na nás ukazují prstem a smějí se nám, poslaly s klidným srdcem do háje,“ vzkázala všem Vlastina.

Podívejte se na video, kde Vlastina mluví o hubnutí:

Video se připravuje ...
Vlastina Svátková: Diety už nedržím, padaly mi z toho vlasy • VIDEO: Tereza Kovářová