Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity na síti: Dara Rolins brunetou a těhotná Gabriela Lašková

28. října 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Zprávou číslo jedna ve světě celebrit a sociálních sítí je nový přírůstek do rodiny Lašků. Miss a moderátorka televizních zpráv na Primě Gabriela Lašková (27) je těhotná. "Klokan přiletí v březnu. Ano, budu máma," pochlubila se Gabriela. Otěhotněla přesně rok po svatbě!

Daniele Peštové byste asi těžko hádali sedmačtyřicet let. Jaké je její tajemství pleti bez vrásek? To by zajímalo skoro každého, když se podívá na její poslední fotku na instagramovém profilu, kde je bez make-upu.

Z dalšího příspěvku se dozvíte, že o svou pleť se náležitě stará. Dopřála si pleťovou masku s výtažky ze šnečího slizu. Cože? Věřte nebo ne, pleťové přípravky s touto ingrediencí si získávají oblibu mezi celebritami a blogerkami po celém světě, a to pro své omlazující účinky.

Další novinky ze světa sociálních sítí najdete ve fotogalerii, například originální těhotenskou fotku moderátorky Lucie Šilhánové (36), zásnubní prsten Sophie Turner (21), Sansy ze seriálu Hra o trůny nebo Daru Rolins (44) jako brunetu!

 

Autor: Lucie Houdková