Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak šel čas s Ewou Farnou: Od holky s boky jako skříň k vysportované nevěstě

Video se připravuje ...
Tak šel čas s Ewou Farnou: Z puberťačky vdanou paní
VIDEO: Profimedia
22. září 2017 | 12:00

Zpěvačka Ewa Farna se vdala! Svou svatbu navíc dokázala dokonale utajit! Teprve čtyřiadvacetiletá zpěvačka polského původu, která poprvé zazářila s hitem Měls mě vůbec rád, si po čtyřech letech vztahu vzala kytaristu Martina Chobota! Jak šel čas s oblíbenou zpěvačkou?

Z třináctileté dívky vyrostla dospělá žena, která bývá v médiích často spojována se svými "boky jako skříň". Z toho si však mladá zpěvačka hlavu nikdy nedělala a nikdy se netajila s tím, že je sama se sebou spokojená. Nedávno navíc zavřela posměváčkům ústa, když se stala tváří známé sportovní značky a pořádně na sobě zapracovala!

Na důkaz, že si Ewa Farna se svou postavou hlavu nikdy nelámala, se podívejte v našem videu:

Video se připravuje ...
Ewa Farna (20): S kilama navíc si hlavu nelámu! • VIDEO: Adam Balažovič

Ewa dříve randila s Tomášem Klusem nebo hudebníkem Marcusem Tranem. Jejím osudovým mužem se však stal Martin Chobot, se kterým si po čtyřech letech vztahu a dlouholetém přátelství řekla ano. "Před pár dny jsme se já a můj Martin vzali a prožili jsme nejkrásnější den našeho života. Po čtyřech letech vztahu a devítiletém přátelství v kapele. Co víc dodat? Milujte se," uvedla na svém instagramovém profilu čerstvě vdaná Ewa

Autor: Aneta Pařízková