Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejhorší outfity uplynulého týdne: Latexový obleček a příšerné střihy i barvy

  • 29. srpna 2017 | 06:00

    Často obdivujeme styl celebrit. Ne vždy se jim však povede upoutat pozornost tím správným způsobem. I celebrity mohou šlápnout při výběru oblečení vedle. Některým se to stane zřídka a jiné se objevují v úděsných outfitech každý den. Která žena se minulý týden oblékla nejhůře?

  • Nicki Minaj (34)

    Nejlacinější oblečení, které existuje? To z latexu! A ta výrazná růžová vše jen umocnila. To je prosím outfit Nicki Minaj, která takto zdůraznila své křivky na předávání cen MTV Music Video Awards.
    Nicki Minaj
    Autor: profimedia.cz
     

  • Phoebe Price (44)

    Když na sebe chcete strhnout veškerou pozornost, oblečte se do šíleného oblečení jako vysloužilá herečka Phoebe Price. Její sláva se nikdy nedostala na vrchol, a tak na sebe začala upoutávat pozornost jiným způsobem: průhledným oblečením a směšnými oblečky.

    Phoebe Price
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Phoebe Price na procházce se svým psíkem. • VIDEO: Youtube.com/X17onlineVideo/BPŽ

  • Kesha (30)

    Máme tu další barvičky. Tentokrát neonově zelenou v podání zpěvačky Keshi. Její záliba v barvách je známá, a to nejen v barvách na oblečení, ale i na vlasech. Tam vystřídala mnoho barev od zelené až po fialovou. Svítivý a už tak výrazný kostým doplnila o boty na vysoké podrážce.
    Kesha
    Autor: profimedia.cz

  • Madison Beer (18)

    Mladičká zpěvačka, která randí s Brooklynem Beckhamem, synem Victorie Beckham, si nejspíš tyto velké kalhoty oblékla omylem. V sexy topíku, s jemnými náhrdelníky a značkovým batůžkem od značky Louis Vuitton vše zkazila kalhotami, které vypadají, jako kdyby se chystala na lyže.
    Madison Beer
    Autor: profimedia.cz

  • Bella Thorne (19)

    Americká herečka Bella Thorne odhalila svou krajkovou podprsenku vykukující pod prapodivnou košilí. Ve velké košili šla na oběd se svou nejlepší kamarádkou. Její osobitý styl se vyznačuje nejen podivnými modely, ale i barevnými vlasy. 

    Bella Thorne
    Autor: profimedia.cz

  • Anketa

    Která slavná žena tentokrát šlápla vedle?
    Autor: profimedia.cz

    Anketa
    Který outfit je podle vás nejhorší?
    Nicki Minaj
    41 %
    Phoebe Price
    14 %
    Kesha
    35 %
    Madison Beer
    7 %
    Bella Thorne
    3 %
    Hlasovalo: 29 čtenářů
    Děkujeme za Váš hlas!

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.