Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejhorší outfity uplynulého týdne: Cameron Diaz v příšerné haleně, moc nahoty a další průšvihy

  • 22. srpna 2017 | 06:00

    Často obdivujeme styl celebrit. Ne vždy se jim však povede upoutat pozornost tím správným způsobem. I celebrity mohou šlápnout při výběru oblečení vedle. Některým se to stane zřídka a jiné se objevují v úděsných outfitech každý den. Která žena se minulý týden oblékla nejhůře?

  • Katie Salmon (21)

    Katie se objevila v reality show Love Island a zabývá se i modelingem. Je jí sice teprve 21 let, ale s odhalováním se to nikdy nemá přehánět. Krátká sukně odhaluje příliš, kvůli šněrování na obou stranách. Navíc krátké tričko působí lacině, může za to hlavně zlatý nápis zdůrazňující značku.

    Katie Salmon
    Autor: profimedia.cz

  • Alicia Arden (48)

    Herečka Alicia Arden pocházející z Las Vegas má opravdu dost. Ráda na veřejnosti odhaluje svá ňadra, naposledy tak učinila na párty v LA. Čeho je moc, toho je příliš a dokazují to i pruhované podkolenky nacpané v sandálech.
    Alicia Arden
    Autor: profimedia.cz

  • Helena Bonham Carter (51)

    Anglická herečka se vydala na nákupy v Londýně v úděsném ohozu. Její outfity bývají často výstřední a jakýmsi způsobem jiné. Nejhůře na celém outfitu působí mohutné modré tenisky s ponožkami.

    Helena Bonham Carter
    Autor: profimedia.cz

  • Mel B (42)

    A máme zde odvážnější outfit. Zpěvačka Mel B si oblékla na živé představení Amerika má talent průhledný overal. Prazvláštní model byl posetý kamínky, které alespoň trochu zakryly, co nemá být viděno.
    Mel B
    Autor: profimedia.cz

  • Cameron Diaz (44)

    Tak toto je šok! Poznali byste herečku Cameron Diaz? My ne. V neforemném oblečení šla na setkání s přáteli v Los Angeles. Střih džínů jí vůbec neseděl a halenka jako by jí byla velká. Takhle ne!

    Cameron Diaz
    Autor: profimedia.cz

  • Anketa

    Anketa
    Který outfit je podle vás nejhorší?
    Katie Salmon
    13 %
    Alicia Arden
    59 %
    Helena Bonham Carter
    16 %
    Mel B
    7 %
    Cameron Diaz
    6 %
    Hlasovalo: 71 čtenářů
    Děkujeme za Váš hlas!

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.