Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svatba Babišových očima hostů: Co uniklo na sociální sítě?

31. července 2017 | 12:01

Víkend se nesl v duchu nejsledovanější svatby tohoto roku: Moniky Babišové (43) a Andreje Babiše (62). Jak by také ne, do voleb zbývají pouhé 3 měsíce, a proto je ten nejvhodnější moment vzít se po více než dvacetileté známosti – právě teď. Jak vypadala svatba Babišových očima svatebních hostů?

Oficiální fotky nafocené profesionálním fotografem sice zpravidla patří mezi ty nejlepší a ty, které ukazujeme ještě svým vnoučatům, avšak všichni víme, že na každém mejdanu jsou nejlepší momentky, které udělají přátelé. Jinak tomu není ani u svatby, i když z té se kontroverzní fotky udělají jen málokdy.

výběrem svých svatebních šatů dala Monika Babišová jasně najevo, že tato svatba rozhodně nebude žádná formální usedlá nuda, a také párty se zjevně vyvedla. Přestože bychom očekávali, že svatební den jednoho z vysoce postavených politiků bude mnohem formálnější. Každopádně svatebčané i hosti si velký den užili, a o to jde především.

Podívejte se do fotogalerie, jak svatbu Moniky a Andreje Babišových viděli jejich známí a příbuzní. Co uteklo na sociální sítě?

Podívejte se také na první oficiální polibek manželů Babišových:

 

Vše o Andreji Babišovi se dočtete ZDE.

Autor: brig