Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Nej outfity uplynulého týdne: Ples v Monaku navštívila Monica Bellucci i kněžna

  • 1. srpna 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Victoria Silvstedt (42)

    Švédská modelka Victoria Silvstedt přijela na ples Červeného kříže v Monaku v bílých šatech a jen zářila. Na uších měla perleťové náušnice a šaty zdobily malé kamínky u netradičního výstřihu.

    Victoria Silvstedt
    Autor: profimedia.cz

  • Charlene Lynette Wittstock (39)

    Monacká kněžna u této příležitosti samozřejmě nesměla chybět. Oblékla nádherný stříbrný overal od Versace. Vše jí nádherně ladilo, stříbrné kouřové líčení a jednoduché psaníčko. Doprovázel ji její manžel princ Albert II.
    Charlene Lynette Wittstock
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Princezna Monacká na 69. Red Cross Ball Gala • VIDEO: youtube.com_The New Royalty World TV/BPŽ

  • Monica Bellucci (52)

    Italská modelka a herečka se netají tím, že má ráda černou, a tak ji oblékla i na tuto událost. Celek vypadá jako šaty, ale jedná se o halenku s objemnými rukávy a krajkovou sukni přepásanou širokým páskem.
    Monica Bellucci
    Autor: profimedia.cz

  • Monika Bacardi (48)

    Italská filmová producentka Monika Bacardi navštívila Monte Carlo v červených dlouhých šatech, pod kterými nechala vykukovat robustní platformu. Monika si ráda obouvá boty na vysokém podpatku, a tak není divu, že jí takto vysoká podrážka nedělala problémy.

    Monika Bacardi
    Autor: profimedia.cz

  • Natalie Burn

    Tato herečka se narodila na Ukrajině. Nejznámějším filmem, ve kterém se objevila, je Expendables: Postradatelní 3. Pro událost v Monaku zvolila nádhernou róbu starorůžové barvy s květinami, kterou doplnila náhrdelníkem a dokonale ladícím psaníčkem.

    Natalie Burn
    Autor: profimedia.cz

    Jak to sluší celebritám v rolích družiček, si prohlédněte ZDE.

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.