Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl nevěsty Moniky Babišové: Inspirace nejen pro bohaté

29. července 2017 | 08:00

Přestože Monika Babišová používá jméno svého partnera již léta, své ano si řeknou až dnes – po více než dvacetileté známosti. Odložme nyní stranou politiku i do očí bijící skutečnost, že se tito dva berou jako náhodou zrovna tři měsíce před volbami, a pojďme se podívat na styl nevěsty po čtyřicítce. Nejde totiž jinak než uznat, že to Monice sekne!

Monika Babišová (43) je sice o téměř 20 let mladší než její nastávající manžel Andrej Babiš (62), ale rozhodně to pro ni není důvodem k tomu, aby polevila v péči o svůj zevnějšek. Naopak! Má postavu, kterou by jí mohla závidět leckterá dvacetiletá slečna, a je vždy perfektně upravená.

Její outfity mají samozřejmě nádech luxusu a Monika se nebrání drahým značkám, což je ostatně pro ženu v jejím postavení téměř samozřejmé. Přesto ji ale zpravidla nelze obvinit z okázalosti. Její oblíbenou barvou je jednoduše černá a její outfity nepůsobí přeplácaně. Pokud zrovna nemáte na kabátek od Diora, nezoufejte. Styl Moniky Babišové je ležérně elegantní a kousky v podobném duchu, v jakém je kombinuje nevěsta, seženete i v konfekci. Inspirujte se ve fotogalerii:

A co Moniku čeká dnes, v její velký den? Předmanželská smlouva to prý není, ať už tomu chcete věřit nebo ne. Po 23 letech známosti a dvou odrostlých dětech si bere muže svého života. Proč až teď? Prý se jí do vdávání nijak zvlášť nechtělo, ale nakonec jí došlo, že jiného muže si vedle sebe stejně neumí představit, alespoň tak se svěřila v rozhovoru pro Blesk.cz.

Na svatbu, která se bude konat dnes odpoledne na nepříliš populárním Čapím hnízdě, dorazí zhruba 200 hostů, včetně Michala Davida, který se novomanželům postará o hudbu. Kolik stály nevěstu svatební šaty a lahůdky jakého slavného kuchaře se objeví na hostině, Monika Babišová tají. Co ale prozradila, je přání vypravit se na svatební cestu na Bora Bora.

Autor: Brigita Zemen