Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kultovní film Samotáři je zpět! Jaké budou osudy jejich dětí?

Video se připravuje ...
VIDEO: Don Art
26. července 2017 | 10:57

První klapka volného pokračování kultovního českého filmu Samotáři padla nedávno a jejím aktérem byl Jaroslav Plesl (42). Jeho roli prý budou diváci milovat a nenávidět zároveň. V každém případě to bylo docela bolestivé natáčení!

Jaroslav Plesl si hned první klapku užil a v první scéně vykopával dveře. „Abych byl upřímný, už jsem párkrát dveře prokopl,“ přiznal jinak mírumilovný Plesl. „Snažím se vycházet trochu ze sebe. Když člověk v sobě ten vztek nemá, moc to nejde. Mně stačí si třeba vzpomenout na to, že musím ráno brzo vstávat, a ten vztek se ve mně tak jako hezky rozdmýchá, že se mi kope docela pěkně,“ dodal spokojeně.

Film se natáčí podle scénáře Olgy Darbowské a bude se jmenovat Děti samotářů. Na původní Samotáře, kteří proslavili Jiřího Macháčka v roli pořád zkouřeného Jakuba, však budou Děti samotářů navazovat jen volně. Těšit se ale rozhodně můžete na velmi silné životní příběhy, na které autorka nahlíží s nadsázkou a nadhledem. Kromě Jaroslava Plesla v něm uvidíte Kláru Pollertovou-Trojanovou, Josefa Trojana, Pavla Řezníčka, Vandu Hybnerovou, Ivanu Chýlkovou, Tomáše Hanáka a další. Podívejte se do fotogalerie: