Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dojemný dokument o Dianě měl premiéru: Podívejte se na ukázku

Video se připravuje ...
Ukázka z nového dokumentu o princezně Dianě
VIDEO: youtube/The Duke of Brittany/bpž
24. července 2017 | 14:00

Na konci srpna uplyne přesně dvacet let od tragické nehody, která ukončila život jedné z nejvýraznějších osobností anglické královské rodiny. Princezna Diana je i po tolika letech stále v živé paměti a její synové se velkou měrou podíleli na novém dokumentu Diana, naše matka: Její život a odkaz. Podívejte se na ukázku z filmu a na fotografie, které veřejnost uvidí vůbec poprvé.

Druhá nejstarší britská televize ITV dnes večer odvysílá v premiéře nový dokument o princezně Dianě. Její dva synové princ Harry a princ William v něm podají svědectví o tom, jaká doopravdy byla jejich maminka, tak, jak si ji pamatují.

„Stále slyším v uších její veselý smích. Byla velmi zlobivý rodič. Říkala mi, že můžu dělat, co budu chtít, jen se u toho nesmím nechat chytit,“ vzpomíná Harry na svou matku v ukázce.

„Nemine den, abych si na ni nevzpomněl. Dvacet let výročí od její smrti je myslím skvělá možnost, jak ukázat její dobré stránky a nahlédnout na její život z trochu jiného úhlu pohledu,“ prohlásil princ William.

Dokument bude tedy dojemným svědectvím synů o lásce k jejich matce. Byla to také po dlouhé době pro oba bratry šance zavzpomínat na maminku společně a podělit se o své pocity. V dokumentu se objeví nové, zatím nezveřejněné záběry a fotografie. Podívejte se na některé z nich do fotogalerie: