Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dáda se toho nebojí! Na Instagramu ukazuje perfektní figuru, ale vkusné to bohužel není

20. července 2017 | 06:00

Kdo nemá Instagram, jako by nebyl. A u celebrit to platí dvojnásob. Mezi novopečené uživatele přibyl idol dětských srdcí – Dáda Patrasová. Už teď má její účet přes tři tisíce sledujících. Tahle dáma má pořád co ukazovat, ale není to trošku moc?

Doby, kdy její parťačkou byla žížala Julie, jsou dávno pryč. Dáda Patrasová, idol malých dětí, pohádková princezna a sexbomba z Vrchní, prchni!, podlehla svodům sociálních sítí a jejím nejlepším kamarádem posledních dní se stal Instagram.

Nelze jí upírat, že je ve svém věku stále v dobré kondici a že se má čím chlubit. Vysportovanou postavu by jí totiž mohly závidět i ženy o několik desítek let mladší a za to Dádě obdivně tleskáme!

Jen by možná nebylo špatné zapřemýšlet nad tím, jestli jsou bílé bikinky tím pravým ořechovým a jestli má Dáda zapotřebí zachycovat na fotografiích bujný dekolt nebo našpulenou pusu.

Možná se má Dádin Instagram stát nástrojem, jak přinutit Felixe žárlit a probudit v něm pochybnosti o jeho odchodu za mladší milenkou. Fotografie přece dokazují, že Dáda do starého železa ještě rozhodně nepatří! Přece jenom láska k švarnému Italovi rozpumpuje kdejaké ženské srdce a díky novému milenci Dáda jen kvete. A svět o tom musí logicky vědět.

Ať už je důvodem cokoliv, nevydala se Dáda úplně správným směrem. Selfies mánie postihla úplně všechny, to jí rozhodně vyčítat nechceme. Možná by ale bylo dobré zamyslet se nad tím, jestli některé fotky – v jejím případě – nevypadají spíš nelichotivě než sexy a jestli by neměla špulení rtů do objektivu přenechat těm mladším. Soudnost je totiž také sexy!

Nahlédněte do naší fotogalerie a posuďte sami: 

Autor: Aneta Pařízková