Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity na síti: Zadek Kairy Hrachovcové a dvojčata Beyoncé

  • 14. července 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Beyoncé

    Konečně jsme se dočkali fotek dvojčat Beyoncé! Jejich první fotku přidala v pátek a prozradila také jména, která jsou dost netradiční, alespoň to první z nich: Sir a Rumi. Dvojčatům je dnes měsíc a Blue Ivy (5) se tak stala velkou sestrou. Fotka má stejný styl jako ta, kterou Beyoncé přidala v únoru a stala se tou nejlajkovanější všech dob. Připomenout si ji můžete níže.

     

    Beyoncé s dvojčaty Rumi a Sir, kterým je dnes přesně měsíc.
    Autor: Instagram.com

  • Vendula Pizingeová

    Vendula Pizingerová (45) přidala na Instagram selfie se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou. Těžko se věří, že oslavila 70. narozeniny. Pravděpodobně se jedná o fotku přímo z oslavy, protože Vendula označila jako místo pořízení Řitku, kde Helena bydlí.

    Vendula Pizingerová s Helenou Vondráčkovou
    Autor: Instagram.com

    Vendula si v minulý rok v létě vzala Josefa Pizingera a v našem rozhovoru přiznala, že mají mezi sebou i neshody. Jaké? To uvidíte ve videu.

    Video se připravuje ...
    Vendula Pizingerová přiznala neshody s manželem • VIDEO: Igor Hellebrandt / BPŽ

  • Adriana Lima

    Topmodelka Adriana Lima (36) vyrazila do evropských končin. Dovolenou tráví v Černé Hoře a vyfotila si selfie s uměle vytvořeným ostrovem Panny Marie, který se jmenuje Gospa od Škrpjela.

    Adriana Lima na dovolené v Černé Hoře
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na sestřih přehlídek Adriany Limy pro Victoria´s Secret:

    Video se připravuje ...
    Adriana Lima na přehlídkách Victoria´s Secret • VIDEO: youtube.com_Paloma F./BPŽ

  • Hana Vágnerová

    Herečka Hana Vágnerová (34) si užívá dovolenou na Korfu a vyfotila se v póze z Hříšného tance. Baby nebude sedět v koutě! Hana má náš obdiv.

    Hana Vágnerová
    Autor: Instagram.com

  • Michal Hrdlička a Karolína Plíšková

    Fotka ze dne, kdy se Karolína Plíšková (25) stala tenisovou jedničkou!  Sdílel ji její přítel, moderátor sportovních novin Michal Hrdlička (28) a přidal osobní komentář k úspěchu jeho lásky: "Dokázala to. Tvrdě dřela a zasloužila si to víc než kdokoliv jinej. Navíc i přes obrovský úspěchy v celosvětovém měřítku zůstává tou skromnou holkou, v podstatě tou samou, kterou její nejbližší poznali už před mnoha lety. Hluboce ji uznávám jako tenistku, ale mnohem víc ji obdivuju jako člověka."

    Karolína Plíšková
    Autor: Facebook.com

  • Kateřina Kaira Hrachovcová

    Kateřina Kaira Hrachovcová (42) oslavila svých 20 tisíc followerů na Instagramu odvážnou fotkou. A poselství fotky? "Zadek, máme ho všichni. Tak je vás tady 20 tisíc. Zapomeňme, že máme své hranice a něco nemůžeme / přestaňme se bát, nebojme se HRÁT (si). Vyfoť svůj jedinečný zadek a označ #zadekvsichnihomame. Proč ? Prostě proto #JenProTenDnesniDen. Je skvělé že si každý můžeme dělat co chceme / přestaňme se bát. p.s. Ale pozoooor, nezapomínejme na to, že každý jsme jiný. SVŮJ."

    Kaira Kateřina Hrachovcová
    Autor: Instagram.com

  • Dara Rolins

    Dara Rolins (44) opět vyrazila za mořem: "My dve, more, slnko, idealny stav, miesto, chvila," píše Dara u fotky. S dcerou Laurou (9) vyrazily do Marbelly do Španělska.

    Dara Rolins s dcerou Laurou
    Autor: Instagram.com

  • Petra Němcová

    Existuje vůbec někdo, kdo by netoužil takhle začínat páteční ráno, jako Petra Němcová (38)? Pochybujeme!

    Petra Němcová
    Autor: Instagram.com

Autor: red
Diskuse ke článku
.