Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Celebrity na síti: Lucie Bílá vyrazila na dovolenou se zajíčkem

  • 1. července 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Lucie Bílá

    Lucie Bílá (50) odjela na dovolenou se svým o sedmnáct let mladším přítelem Radkem Filipi. Vypadá, že jsou pořád zamilovaní až po uši! Zpěvačka neprozradila, kam vyrazili, k fotce napsala jen: "Hurá prázdniny!" Co je ale jasné, je to, že rozhodně si užijí romantickou dovolenou ve dvou. Oproti loňsku, kdy Lucie trávila dovolenou na Maledivách o samotě, to je změna!

    Lucie Bílá s přítelem na dovolené
    Autor: Facebook.com


    Co o svém příteli Lucie Bílá prozradila v rozhovoru?

     

    Video se připravuje ...
    Lucie Bílá mluví o svém příteli: Co mají společného? • VIDEO: Ladislav Novák/BPŽ

  • Andrea Pomeje

    Andrea Pomeje přidala na Facebook emotivní post, na kterém je její muž Jiří Pomeje (52) s dcerkou. Jiří podstupuje náročnou léčbu nádoru v krku. Andrea na FB napsala, jak moc je na manžela pyšná, že zvládá i s náročnou léčbou fungovat jako by nic. Dokončil právě poslední ozařování a teď nezbývá než doufat, že rakovinu porazil!

     

    Jiří Pomeje s dcerkou
    Autor: Facebook.com

     

  • Beáta Rajská


    "Já se měním, ONA je stejná! Úžasná Jiřinka," napsala Beáta Rajská (55) k fotce na Instagramu. A my musíme s návrhářkou souhlasit. Paní herečka Jiřina Bohdalová (86) se vážně nemění. Ale to ani Beáta!

    Beáta Rajská s Jiřinou Bohdalovou
    Autor: archiv firem

    Podívejte se na rozhovor s Beátou Rajskou:

     

    Video se připravuje ...
    Beáta Rajská: Od určitého věku je pohled do zrcadla po ránu tristní • VIDEO: Adam Balažovič

  • Rosie Huntington-Whiteley

    Hollywoodský drsňák Jason Statham (49) se stal poprvé otcem. S modelkou Rosie Huntington-Whiteley (30) je už sedm let a tento týden porodila synka Jacka Oscara. A možná se zanedlouho dočkáme i svatby, loni v lednu se totiž zasnoubili.

    Rosie Huntington-Whiteley se svým synem Jackem Oscarem
    Autor: Instagram.com

  • Nikol Švantnerová

    Celé léto bychom si přály strávit spokojeně jako pejsek Miss 2015 Nikol Švantnerové (24). Lilly si pořídila před čtyřmi měsíci a vzala si ji z útulku. "Jsem strašně ráda, že jsem se takhle rozhodla a vzala si ji z útulku. A jak vidíte, vrací mi to každou minutou," napsala k fotce.

    Nikol Švantnerová se svou fenkou Lilly
    Autor: Instagram.com

  • Iva Kubelková

    Iva Kubelková (40) vyrazila do lesa a nepřišla s prázdnou. "Říkám vám, že rostou," píše Iva. Je to jedna z nejlepších forem odpočinku a Iva si ji podle Instagramu užívá často.

    Iva Kubelková
    Autor: Instagram.com

  • Nikol Moravcová

    Nikol Moravcová (29) se zařadila mezi české hvězdy, které si vyzkoušely nástrahy v pevnosti Boyard. "Usmívám se jak měsíček na hnoji, i když mám všude na nohou modřiny!" napsala Nikol k fotce. Procházka růžovou zahradou to rozhodně není, i když je to podle Nikol nejlepší hřiště pro dospělé!

    Nikol Moravcová soutěžila na pevnosti Boyard.
    Autor: Instagram.com

  • Zuzana Stráská

    Světoznámá modelka Zuzana Stráská si užila relax se svou maminkou v jižních Čechách. Zaujaly nás jak jejich podoba, tak také menhiry v pozadí, které najdete v Počátkách.

    Zuzana Stráská s maminkou
    Autor: Instagram.com

    Zuzana Stráská v obležení menhirů v jižních Čechách
    Autor: Instagram.com

  • Lady Gaga

    Lady Gaga ( 31) se už moc dlouho držela při zemi, co se týče barvy vlasů. Poslední dobou nosila svou přirozenou hnědou barvu. Vrátila se ale zase k blonďaté s nádechem oranžové. A podle hashtagů u fotky právě zkouší na turné se svým novým albem Joanne.

    Lady Gaga má novou barvu vlasů.
    Autor: Instagram.com

Autor: red
Diskuse ke článku
.