Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pamele Anderson je 50 let: Takto se na ní podepsaly plastiky i čas

1. července 2017 | 06:00

Pamele Anderson je dnes 50 let. Na některých celebritách jako by se čas vůbec nepodepsal. U krásky z Pobřežní hlídky, která se proslavila především svým bujným poprsím, to ale bohužel neplatí. Jak se z roztomilého děvčátka změnila Pamela v sexsymbol 90. let a z něj přešla až k podivné umělé krásce, kterou letos na filmovém festivalu v Cannes fanoušci málem nepoznali?

Těžko by v kanadské "dívce odvedle" s nevinným úsměvem někdo hledal sexbombu, kterou se Pamela Anderson stala v 90. letech. Ke slávě jí nedopomohlo nic jiného než jedna z rolí v populárním seriálu Pobřežní hlídka – společně s blond hřívou, dokonalou postavou v ikonických červených plavkách a především bujnými vnadami, které si Pamela nechala udělat od plastických chirurgů.

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka:

Video se připravuje ...
Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka • VIDEO: youtube.com, NBC

Pamela Anderson se nikdy nestyděla a ve světě showbyznysu se postarala o pár skandálů. Na veřejnost například unikly její domácí porno nahrávky. V roce 1998 bylo zveřejněno její líbánkové video s tehdejším manželem rockerem Tommy Lee. Vzali se pouhých 96 hodin po seznámení a mají spolu dvě děti. Protože ale jejich manželství bylo pořádně divoké, a Pamela se dokonce stala obětí domácího násilí, po třech letech se rozvedli.

Pamela několikrát také fotila pro magazín Playboy a nikdy se netajila tím, že k plastickým operacím má poměrně vřelý vztah. Přestože přiznala jen opakované zvětšení a následné zmenšení prsou, podstoupila také zvětšení horního rtu, opakované vyhlazení vrásek a zřejmě i další operace, které jí pomáhají udržet věčně štíhlou postavu.

Před pár lety ale oznámila, že s plastikami je konec. „Už mě nebaví maskovat svůj věk. Chci zestárnout důstojně a spokojím se s tím, že si udržím mladého ducha,“ vysvětluje hvězda Pobřežní hlídky. „Hollywoodské hvězdy často po operacích vypadají jako mimozemšťani. A i kdyby se zákrok podařil, proč bych měla v 80 letech vypadat na 40?"

Podívejte se do fotogalerie a posuďte sami, jestli se Pamele Anderson daří stárnout s grácií:

Autor: red