Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jiří X. Doležal přiznal: Stal jsem se asexuálním starcem, shánět ženskou bylo ponižující

Video se připravuje ...
VIDEO: Martin Bartkovský
28. června 2017 | 15:00

Hodinový dokument režiséra Igora Chauna (53) Nepřesaditelný o novináři Jiřím X. Doležalovi (52) bude mít premiéru na karlovarském filmovém festivalu. Pro fanoušky této legendy to jistě bude událost, pro všechny ostatní tam pravděpodobně budou pasáže, které zaujmou. Nás zaujala třeba ta o sexu.

Není padesátník jako padesátník, když se třeba člověk podívá na Janka Ledeckého, tak musí uznat, že na svůj věk je hodně v kondici. Takovýhle muž udělá dojem na ženy všech generací a klidně si ho v posteli dokážete představit.

Co se týče naší hvězdy dokumentu JX Doležala, kterého potkáváme na chodbách vydavatelství, dovoluji si tvrdit, že takový efekt na ženy nemá. Je galantní, vždycky pozdraví, ale působí spíš jako náš otec nebo děda, i když on sám žádné potomky nezplodil. Jak sám tvrdí, po dovršení pěti dekád ho prý sex přestal zajímat. „Jsem v poslední fázi, stávám se asexuálním starcem. Do padesátky jsem byl otrok, hormon poručil a musel jsem začít shánět ženskou. Bylo to ponižující, ošklivě se ke mně chovaly, prostě hnus. Po padesátce jsem se jednou ráno probudil a neměl jsem chuť na sex,“ tvrdí novinář v dokumentu. Více uvidíte v naší ukázce.