Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity na síti: Zmalovaná Dita P. a letní pohoda u Solaříkové a Štíbrové

  • 24. června 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Marta Jandová

    Marta Jandová (43) svůj temperament prostě neskryje! Od tančení na pódiu při koncertu ji neodradí ani zlomená noha! Na začátku června si zlomila kost na nártu, když uklouzla na schodech. Na jejím facebookovém profilu najdete i rentgen, pokud by vás to zajímalo!

     

    Marta Jandová
    Autor: Facebook.com

  • Dita Pecháčková

    Facebooková stránka Deník Dity P. je plná nejen božsky vypadajících receptů, ale i příběhů ze života. Tento týden se Dita (42) rukama svého synka Davida proměnila v Batmana. "Batman. Teda aspoň podle Davida. Takhle mě namaloval. A musím si to nechat. Napořád."

     

    Dita Pecháčková
    Autor: Facebook.com

  • Taťána Kuchařová

    Někteří si po cvičení dají proteinový shake, někteří volí bílkoviny v párcích! "Také jste v dětství milovali párečky...? Mně to zůstalo... Zaslouženě po tréninku," napsala Taťána Kuchařová (29) k fotce.

    Svačinka Taťány Kuchařové
    Autor: Instagram.com

  • Nikol Štíbrová

    Střípky ze života Nikol Štíbrové (30), která už porodí co nevidět: "Mami, vyfotíš mě se synem?"

    "Jasně."

    "Mami, dyť tam nejsem."

    "No to nejsi, ale je tam ten náš krásnej oleandr a hadice."

    Nikol Štíbrová
    Autor: Instagram.com

     

  • Patricie Solaříková

    Také vás, kteří jste tyto horké dny trávili v práci, štval Instagram plný opalujících se lidí u vody? Tak tady je ještě další! "Ale jó, jako dá se to vedro nějak přežít. Omlouvám se všem pracujícím," napsala Patricie Solaříková (28) k fotce.

    Patricie Solaříková si užívá léta.
    Autor: Instagram.com

  • Emma Smetana

    Emma Smetana (29) natáčí nový hudební klip a převlékla se v něm za mořskou vílu. Ze třpytkového líčení, které má na svědomí talentovaná make-up artistka Koki9, nemůžeme spustit oči!

    Emma Smetana
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na rozhovor s Emmou Smetanou, kde mluví o svém partnerovi Jordanu Hájovi:

    Video se připravuje ...
    Emma Smetana: Jordan je nejlepší tatínek na světě • VIDEO: Adriana Krátká / BPŽ

  • Vendula Pizingerová

    Ke štěstí stačí mnohdy jen ty nejobyčejnější věci a pod to by se Vendula Pizingerová (45) určitě podepsala. Plápolající oheň, tichý les a ti nejbližší. Co víc si přát? "Tak k tomu se nemusí ani nic napsat! Fotografie je opravdu všeříkající reklama na štěstí," píše Vendula u fotky. Z hashtagu se také dozvíte, že dvojice je spolu už čtyři roky. Josefa Pizingera, který je mladší o 16 let, si brala v roce 2015.

    Vendula Pizingerová
    Autor: Instagram.com

  • Veronika Kopřivová

    "Každý viděl fotky Grand Canyonu, ale nic se nevyrovná tomu, vidět ho na vlastní oči. Nelze tu nádheru popsat slovy," píše Veronika Kopřivová (26) u této fotky. Je to stejné jako s fotkami u Eiffelovky. Člověk to viděl mnohokrát, ale vždy ta fotka zaujme!

    Veronika Kopřivová
    Autor: Instagram.com

     

Autor: luh
Diskuse ke článku
.