Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Zářivé šaty Blake Lively a róba bílé paní

  • 27. června 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Hilary Rhoda (30)

    Na událost baletního představení v New Yorku v Divadle Davida Koche dorazila americká modelka Hilary Rhoda. Zvolila bílé lehké šaty prošité modrými lístky a vypadala zkrátka úchvatně.

    Hilary Rhoda
    Autor: profimedia.cz

  • Blake Lively (29)

    Herečka je nejznámější pro svou roli Sereny v seriálu Superdrbna. Také je ale známá díky svým úchvatným outfitům, nejen pro slavnostní příležitosti, ale i v běžném životě. Na ulici ji téměř nemůžete zastihnout neupravenou nebo oblečenou mimo její styl. Na tuto událost zvolila zářivé neonové šaty s výstřihem a sexy rozparkem. Tělové sandálky absolutně korespondují s outfitem a nechávají vyniknout barvu šatů. Nic víc není potřeba.
    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Krásné outfity Blake Lively. • VIDEO: Youtube.com_Hairstyles & Fashion/BPŽ

  • Katie Holmes (38)

    Katie Holmes tentokrát vsadila na červenou barvu. Barva však není jediné, co zaujme, šaty mají unikátní střih a sukně je doplněná kapsami. Katie zkrátka ví, jak na to, a tak pokračuje ve své roli nejstylovější maminky vůbec.
    Katie Holmes
    Autor: profimedia.cz

  • Elettra Wiedemann (33)

    Bílé šaty jsou v létě rozhodně nejlepší volbou. Modelka zvolila volný jednoduchý střih, který skryl její krásnou postavu, a to je poměrně škoda.
    Elettra Wiedemann
    Autor: profimedia.cz

  • Nicky Hilton (33)

    Módní návrhářka Nicky Hilton, sestra známé Paris Hilton, prohlašuje, že módu milovala již od dětství. V 17 pro sebe začala navrhovat kabelky a později i šperky a oblečení pod názvem Chick by Nicky Hilton. Na baletní představení si oblékla třpytivé šaty se třpytivými doplňky, a tak na sebe náležitě upozornila.

    Nicky Hilton
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.