Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Poprask na Instagramu: Modelka Amber Rose ukázala neoholený klín

14. června 2017 | 11:00

Pořádný šok si pro uživatele sociálních sítí připravila americká modelka a herečka Amber Rose (33), když na Instagramu a Twitteru publikovala fotografii, na které leží nahá. Přesněji – má vrchní díl plavek, kabát, brýle a neoholený klín. Co na to internet?

Fotografie byla správci Instagramu samozřejmě odstraněna během dvou hodin, jelikož publikování nahých fotografií je v rozporu s pravidly této sociální sítě. Na Twitteru však zůstává dále.

Na stažení příspěvku pak Amber Rose reagovala videem, na kterém kroutí očima a usmívá se. "Je mi jedno, že Instagram fotografii smazal, moji fanoušci ji už stejně viděli," nedělala si těžkou hlavu poněkud kontroverzní modelka. 

Video se připravuje ...
Amber Rose • VIDEO: instagram.com

Co bylo záměrem polonahé fotky ukazující její přírodní klín? Amber tak chtěla podpořit již třetí ročník festivalu SlutWalk, který se uskuteční 1. října. Jedná se o mírový protest zaměřený na zvýšení povědomí o sexuální nespravedlnosti a nerovnosti pohlaví. Příspěvkem chtěla přesvědčit ženy, že holení nebo neholení je pouze jejich věc a že nemusí podléhat tlaku moderní společnosti.

Amber Rose je známá tím, že ráda provokuje, a to je jí na oplátku často vytýkáno. Několik internetových diskutujících ji několikrát odsoudilo za propagování nahoty a erotiky, když ji sledují také děti.

I na to však měla Amber odpověď: "Přestaňte považovat slavné osobnosti za vzor pro vaše děti. Nejsem žádný vzor a nikdy bych nedovolila, aby mé dítě sledovalo 33letou ženu na sociálních sítích. Kontroluji vše, co můj syn sleduje, a budu to dělat tak dlouho, dokud nebude dospělý a nebude se moci rozhodovat sám. Měli byste dělat totéž," uzavřela celou situaci modelka. A musíme uznat, že má z velké části pravdu. Co si o tom myslíte vy?

Na fotografii, která tolik pobouřila sociální sítě, se podívejte ve fotogalerii:

 

 

Autor: Aneta Pařízková