Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Rudý korzet a rafinovaný výstřih

  • 6. června 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Kate Baldwin (42)

    Herečka Kate Baldwin zvolila na předávání cen v New Yorku černý overal se zajímavým průstřihem ve výstřihu. Díky průstřihu nepůsobí overal tak usedle a smutně. Tento model doplnila zlatými sandálky. Černou barvu rozhodně rozzařují její zrzavé vlasy.

    Kate Baldwin
    Autor: profimedia.cz

  • Cynthia Nixon (51)

    Cynthia Nixon se v běžném životě příliš svým oblečením nezabývá. Většinou ji uvidíte ve vytahaném tričku a v teplácích. Na slavnostních událostech se však vždy snaží udělat dojem, a tak nám opět připomene, jaké krásné oblečení nosila jako Miranda v Sexu ve městě. Tentokrát to vyhrála zelená, která je pro rudovlasé krásky jako stvořená.

    Cynthia Nixon
    Autor: profimedia.cz

  • Jenn Colella (42)

    Komička Jenn Colella si nechala své vlasy zkrátit a působí trochu jako punkerka. Její nový účes spolu s nádhernými modrými šaty vykouzlil unikátní spojení. Náušnice ke všemu zcela ladí. My bychom zvolily pouze jiné boty, třeba nějaké pěkné metalické sandálky na vysokém podpatku, které by punkový ráz tak nějak dotvořily.

    Jenn Colella
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: In bude přirozenost, ale i pastelové barvy • VIDEO: Tereza Kovářová/bpž

  • Laura Linney (53)

    Sympatická herečka si na udílení cen vzala šaty tří barev. Barvy skvěle ladí k jejímu typu pleti. Šaty jí sahají po kolena a lodičky se špičatým zakončením jí prodlužují nohy. Co víc si přát?

    Laura Linney
    Autor: profimedia.cz

  • Laura Osnes (31)

    Herečka Laura Osnes je nejmladší z tohoto týdnového výběru. Její šaty jsou plné romantiky. Rudý korzet s květinovou širokou sukní doladila Laura botami ve stejném odstínu, jako je sukně. Jako třešnička na dortu vše doplňují rudá rtěnka a romantický účes. Tento outfit je na jedničku.

    Laura Osnes
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.