Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Maturantka Bagárová a Slováčková jako Katy Perry

  • 3. června 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Daniela Peštová

     Daniela Peštová (46) se svým "osudovým mužem" Pavolem Haberou (55) tento týden oslavila 17. výročí svatby. A neskutečně jim to sluší!

    Daniela Peštová a Pavol Habera slavili tento týden 17. výročí svatby.
    Autor: Instagram.com

    Co vaří Daniela pro manžela, když mu chce udělat radost? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Co vaří Daniela Peštová doma manželovi, když mu chce udělat radost? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Iva Kubelková

    Iva Kubelková oslavila tento týden 40. narozeniny. Její partner Georg Jirásek (59) pro ni připravil překvapení v podobě oslavy. "Šťastná oslavenkyně. Děkuji svým přátelům, že jsme tu mou 40 společně oslavili. Ještě jednou děkuji všem za dárky a svému partnerovi za nádhernou oslavu," napsala moderátorka pořadu Jak se staví sen k fotce.

    Iva Kubelková oslavila 40. narozeniny
    Autor: Instagram.com

     

  • Dara Rolins

    Pokud potřebujete motivaci ke cvičení, Instagram Dary Rolins (44) je jednou z možností. Takhle jí to seklo při módním focení, při kterém se zamilovala do teplákové soupravy od návrháře Jakuba Polanky. "Láska na první pohled, teplákovka trochu jinak," napsala zpěvačka k fotce.

    Dara Rolins
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na video z přehlídky Jakuba Polanky na loňském pražském Fashion weeku:

    Video se připravuje ...
    Poslední přehlídka módního víkendu: Podívejte se na Janu Plodkovou, která se proměnila v modelku • VIDEO: Andrea Zelníčková

  • Reese Witherspoon

    Také vás baví retro fotky? Reese Witherspoon přidala jednu z devadesátých let. Hollywoodská herečka oslavila v březnu 41. narozeniny a vypadá skoro pořád stejně! Věděli jste, že představitelka Pravé blondýnky je od přírody brunetkou? 

    Reese Witherspoon v devadesátých letech.
    Autor: Instagram.com

  • Ester Berdych Sátorová

    Krásný pár manželů Berdychových na letošním filmovém festivalu v Cannes! Ester (24) se za slavného tenistu provdala před dvěma lety. Začátek jejich vztahu byl až pohádkově snadný. Tomáš Berdych (31) modelku oslovil přes Facebook, když jí bylo 18 let. Vzali se po čtyřech letech vztahu v Monaku. Vzpomínáte na nádherné krajkové šaty, ve kterých se Ester předvedla?

     

    Ester a Tomáš Berdychovi v Cannes 2017.
    Autor: Instagram.com

  • Agáta Prachařová

    Agáta Prachařová (32) je už v šestém měsíci těhotenství, ale pracovní nabídky neodmítá. Na mole se vedle Nikol Švantnerové (24) nebo Terezy Fajksové (28) předvedla v plavkách. "První přehlídku má v břiše hotovou," napsala k fotce na Instagramu. Pro Super.cz modelka přiznala, že už přibrala 13 kilo, ale hlavu si z toho nedělá. "Říkám si, že to je naposledy, takže si to chci užít a cpu se, klidně i o půlnoci," řekla modelka. Agáta čeká holčičku, a co se týče vztahové krize s jejím manželem Jakubem, všechno je dle jejích slov opět zalité sluncem!

    Agáta Prachařová
    Autor: Instagram.com

  • Monika Bagárová

    Tento týden se pro Moniku Bagárovou (22) nepochybně nesl v duchu oslav! Konečně totiž složila maturitní zkoušku a střední školu má úspěšně dokončenou. Zkoušku musela opakovat, minulý rok se jí o pár bodů nepovedl didaktický test. Na prvním místě totiž pro ni byla kariéra zpěvačky a škola šla do pozadí. V té době ještě pobývala střídavě v Česku a v Americe, kde si také našla přítele. To je ale už minulostí a nyní randí se slovenským bubeníkem Dávidem Hodekem (19).

    Monika Bagárová
    Autor: Instagram.com

  • Anna Slováčková

    Anna Slováčková (21) má po účasti v Tvoje tvář má známý hlas praxi v převlékání se za slavné osobnosti. Tentokrát si na sebe vzala kostým Katy Perry, který můžete znát z klipu California Gurls (2010). V muzeu voskových figurín totiž představila společně s Ondřejem Sokolem (45) a Milanem Peroutkou (27) novou voskovou Katy Perry.

    Anna Slováčková představila s Ondřejem Sokolem a Milanem Peroutkou novou voskovou figurínu Katy Perry.
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na rozhovor s Aničkou:

    Video se připravuje ...
    Anna Slováčková: Nejsem romantická a na kytky mám alergii • VIDEO: Igor Hellebrandt / BPŽ

Autor: red
Diskuse ke článku
.