Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Kouzelné róby i přetékající ňadra v Cannes

  • 30. května 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Fan Bingbing (35)

    Tato herečka pocházející z Číny je známá pro svůj výjimečný vkus. Na červeném koberci, filmových premiérách či na módních přehlídkách se vždy ukáže v nádherné róbě. Letos se v nádherných modrých šatech z dílny Versace.

    Fan Bingbing
    Autor: profimedia.cz

  • Uma Thurman (47)

    Uma Thurman vystřídala na festivalu spoustu nádherných rób. Tyto zlaté šaty
    s třásněmi doladila sandály ve stejné barvě. Šaty opět pocházejí od stejného návrháře, což dokazuje, že Uma má Versaceho šaty opravdu v lásce. A není se čemu divit, když jí tolik sluší.

    Uma Thurman
    Autor: profimedia.cz

  • Marina Hands (42)

    Červené šaty, jejichž vršek připomíná sako a jejichž spodek je olemovaný volánky, by se mohly zdát kýčovité. Opak je pravdou, šaty jsou velmi vkusné a francouzské herečce lichotí.

    Marina Hands
    Autor: profimedia.cz

  • Jessica Chastain (40)

    Americká herečka Jessica Chastain zvolila dlouhé bílé šaty s rudými výšivkami v podobě flitrů, které doladila stejně červenými semišovými botami na platformě. K jejím nádherným rudým vlasům to je ideální kombinace. Vše navíc doladila rudou rtěnkou.

    Jessica Chastain
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Podívejte se na další nádherné šaty, které se v Cannes objevily • VIDEO: Youtube.com/CELEBRITY PLUS/BPŽ

  • Hafsia Herzi (30)

    Mladá francouzská herečka je známá svou rolí ve filmu Kuskus. Na červený koberec dorazila v černých šatech, které jako by jí byly malé v oblasti hrudníku. Prsy se jí snažily dostat ven. Navíc příště by mohla zvolit barevnější šaty, které by krásně šly k jejím tmavým vlasům.

    Hafsia Herzi
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.