Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tohle že je Pamela Anderson? Sexbombu z Pobřežní hlídky v Cannes nepoznali!

25. května 2017 | 16:14

Když se řekne Pamela Anderson (49), představí si většina z nás ženu s útlým pasem, bujnými silikonovými vnadami, blond kšticí a vizáží sexbomby a dračice. Ovšem chyba lávky. Pamela za necelé dva měsíce oslaví padesátku a změnila se k nepoznání.

Nejde snad jen o to, že značně změnila účes a styl oblékání a působila tak v černé róbě s vlasy sčesanými dozadu velmi nenápadně. Velmi se jí změnil také výraz v obličeji. Zřejmě za tím bude práce šikovného plastického chirurga, ale paradoxně nám připadá, že to Pamele Anderson sekne mnohem víc a vypadá mnohem méně "uměle".

Herečka na filmový festival v Cannes podle svých slov nepřijela pracovně, ale pouze zabít nudu. Nebýt pár všímavých novinářů, postávajících kolem červeného koberce, prošla by kolem svých fanoušků aniž by ji kdokoliv poznal.

Většinou ale Pamela Anderson, přesvědčená veganka a bojovnice za práva zvířat, jezdí do Francie jako aktivistka. Naposledy tu loni přesvědčovala místní poslance, aby zakázali produkci foie gras, kvůli němuž strádají krmené husy a kachny.

Jak se vám Pamela líbí teď? Prohlédněte si její fotky ve fotogalerii:

Podívejte se také na trailer k novému filmu Pobřežní hlídka, který rozhodně není mládeži přístupný:

Video se připravuje ...
Mládeži nepřístupný trailer na nový film o Pobřežní hlídce • VIDEO: Facebook.com/baywatch

 

Autor: red