Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Oslňující Petra Němcová i flekatá modelka!

  • 23. května 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šlápl úplně vedle?

  • Petra Němcová (37)

    Na filmovém festivalu v Cannes se to jen hemží těmi nejslavnějšími zahraničními kráskami, které se po červeném koberci procházejí v nádherných róbách, s dokonalými účesy a těmi nejdražšími šperky. Modelka Petra Němcová je sice Češka, ale ostatním hollywoodským kráskám se hravě vyrovná. Na premiéru dramatu 120 Beats Per Minute dorazila v nádherné, temně modré róbě s asymetricky řešeným vrškem a svůdným rozparkem. S ní sladila diamantové náušnice i třpytivé psaníčko a sandálky. Petra je zkrátka hvězda!

    Petra Němcová
    Autor: profimedia.cz

  • Winnie Harlow (22)

    Kanadská modelka Winnie Harlow trpí kožní nemocí vitiligo, ale rozhodně ji nehodlá před světem skrývat. Proč taky, když právě díky ní se od svých kolegyň z branže dost odlišuje a nabídky se stále jen hrnou. Na filmovém festivalu v Cannes přišla na premiéru filmu Nelyubov v královsky modrých šatech z dílny libanonského návrháře Zuhaira Murada, který vytváří opravdové skvosty. Klobouk dolů před nádhernou róbou i odvážnou Winnie!

    Winnie Harlow
    Autor: profimedia.cz

  • Nicole Kidman (49)

    Na filmovém festivalu v Cannes je mnohem víc slavných modelek než hereček, ale ty, které si nenechaly velkolepou událost ujít, stojí opravdu za to. Po červeném koberci se prošla i nestárnoucí filmová ikona Nicole Kidman, která si nenechala ujít premiéru mysteriózního dramatu The Killing of a Sacred Derr, kde hraje po boku Colina Farrella hlavní roli. K této příležitosti vsadila na roky osvědčenou klasiku jménem Dior a vyplatilo se! V midišatech inspirovaných pávy vypadala mladistvě a uvolněně. Skvělé!

    Nicole Kidman
    Autor: profimedia.cz

  • Uma Thurman (47)

    Charitativní večer v Cannes si nenechala ujít herečka Uma Thurman, která se ten večer inspirovala svou vizáží u legendární Marilyn Monroe. Ve sněhobílých korzetových šatech zdobených peřím to herečce opravdu slušelo, ale jedna chybička se přece jen našla. Před šesti lety se na stejném filmovém festivalu prošla po červeném koberci téměř v totožných šatech, které pocházely stejně jako ty aktuální z dílny Versaceho. Nic to ovšem nemění na tom, že to Umě opravdu sekne!

    Uma Thurman
    Autor: profimedia.cz

    Uma Thurman na festivalu v Cannes v roce 2011
    Autor: profimedia.cz

  • Adriana Lima (35)

    Na bílou vsadila i brazilská topmodelka a andílek Victoria´s Secret Adriana Lima.
    V hladké róbě s vlečkou vypadala božsky, nádherný byl i masivní náhrdelník, uhlazený účes a provokativní líčení, kterému dominovala rudá rtěnka. Nemáme, co vytknout!

    Adriana Lima
    Autor: profimedia.cz

    Podívejte si i na další krásné modely:

    Video se připravuje ...
    Podívejte se, jak to v Cannes slušelo dalším slavným ženám i mužům • VIDEO: youtube.com_Hollywood Now/BPŽ

Diskuse ke článku
.