Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Jak odpočívá Dara Rolins? A proč se potí Monika Absolonová?

  • 20. května 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Markéta Konvičková

    Pořad Tvoje tvář má známý hlas 3 je u konce. Ve finálovém kole se Markéta Konvičková (23) převtělila do kůže frontmana Metalliky a vážně se jí to povedlo. Její vystoupení sice na výhru nestačilo, ale i tak rozhodně stojí ke zhlédnutí!

     

    Markéta Konvičková
    Autor: Instagram.com

    Co musela mladá zpěvačka kvůli soutaži obětovat? 

    Video se připravuje ...
    Markéta Konvičková musela kvůli účasti v Hlasu opustit přítele • VIDEO: Igor Hellebrandt

  • Helena Houdová

    „Mami můžem si ho nechat jako domácího mazlíčka?? Prosím!!!” prosí synové Heleny Houdové (37). Ta v popisku k fotce dodává, že kdyby si doma nechali všechny dary, co jim za dva roky přinesl jejich kocour Spike, měli by asi: „97 čipmunků, 28 myší, 10 ještěrek, tři ptáčky, dva kraby a jednoho hada. Nepočítám všechny ty srnky, které se snažil ulovit, ale pak zjistil, ze jsou přece asi trochu mimo jeho váhovou kategorii. Jo, a ještě se skamarádil s liškou, která žije v rezervaci za humny, jsem si jista, že tu už bychom měli doma taky... Naštěstí je to vědomá kočka a své úlovky nezabíjí.” Je nám jasné, že s Helenou by se ztotožnil snad každý majitel kočičího mazlíčka.

     

    Synové Heleny Houdové
    Autor: Instagram.com

  • Vendula Pizingerová

    Vendula Pizingerová (45) s manželem Josefem vyrazili do Itálie a jako správní turisté se vyfotili s pěkným výhledem. Kde si takovou malebnou fotku můžete pořídit? Na italském pobřeží Cinque Terre.

     

    Vendula Pizingerová s manželem
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na video, kde Vendula říká, kolikrát týdně musí cvičit, aby mohla do plavek:

  • Dara Rolins

    Čím si Dara Rolins (44) nejlépe vyčistí hlavu? Hodinou jógy, kdy všechny starosti nechá stranou. Je to jediný moment, kdy úplně vypne a je jen sama se sebou, jak napsala k fotce. „Energie dobitá, hlava vyresetovaná, inspirace můžou vstoupit v nových souvislostech.”

    Dara Rolins při hodině jógy
    Autor: Instagram.com

  • Monika Absolonová

    Do jógy se zamilovala i Monika Absolonová (40), i když její výraz tomu možná neodpovídá. Věříme ale, že se za ním skrývá blažený pocit uvolnění! Po roce si zpěvačka zašla na hodinu hot jógy, která se cvičí ve 42 stupních Celsia.

     

    Monika Absolonová
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na video, kde Monika mluví o svém synovi Tadeášovi:

    Video se připravuje ...
    Monika Absolonová: Tadeáš vypadá jako tatínek, ale povahou je po mně • VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ

  • Marta Jandová

    Marta Jandová (43) vyrazila s rodinou do Kalifornie a poslala instagramový pozdrav: „Všechny vás zdravím. Moře ledové, ale skákali jsme tam jak divoženky.” Poté pokračovali do Mexika. Více najdete na Martině profilu na Facebooku!

    Marta Jandová v Kalifornii
    Autor: Instagram.com

     

Autor: luh
Diskuse ke článku
.