Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lucie Bílá a její nový přítel: Jak tráví společně čas?

Video se připravuje ...
Proč Lucie Bílá ráda mluví do zdi?
VIDEO: Ladislav Novák/BPŽ
6. května 2017 | 06:00

Lucie Bílá je opět zamilovaná a šťastná. A je to na ní vidět. Podívejte se na dva krátké rozhovory, ve kterých mluví o svém soukromí a také o tom, co plánuje do budoucna.

Uplynulý rok byl pro zpěvačku Lucii Bílou (51) zlomový, a to v pozitivním i v negativním smyslu. Kromě úspěchů na kariérním poli ji potkalo i velké trápení: zemřela jí maminka, k níž měla velice blízko.

Ale zároveň se událo i něco, co ji naopak potěšilo. Do života zpěvačce vkročila láska, kterou před světem nějakou dobu tajila.

Že je Česká slavice zamilovaná až po uši, prozradila teprve v březnu. Jejím přítelem je o sedmnáct let mladší Radek Filipi. Ten se okamžitě dostal do pozornosti médií, která jeho minulost, přítomnost a snad i budoucnost rozebrala na milion kousků. Zvláště jeho problematický vztah k otci. 

Navzdory věkovému rozdílu to páru klape. Radek teď pracuje jako zpěvaččin roadmanažer a také jako bodyguard. Lucie se nám v krátkém rozhovoru svěřila, jak se svým novým přítelem tráví čas, jestli jí zbývá čas na její hobby a co je pro ni největší relax.

Podívejte se na videa:

Video se připravuje ...
Lucie Bílá mluví o svém příteli: Co mají společného? • VIDEO: Ladislav Novák/BPŽ

 

Video se připravuje ...
Proč Lucie Bílá ráda mluví do zdi? • VIDEO: Ladislav Novák/BPŽ

Autor: luh