Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Kdo měl vyzývavé negližé a kdo se držel při zemi?

  • 2. května 2017 | 06:00

    Minulý týden proběhla v Londýně událost, na které se slavilo 60 let od založení firmy Omega Speedmaster, která je známá tím, že vyrábí kvalitní hodinky. Jaké outfity si vybraly slavné ženy pro tuto příležitost? Které to slušelo a která šlápla vedle?

  • Liv Tyler (39)

    Liv Tyler jako vždy vsadila na klasiku a stejně jako vždy byla okouzlující. Růžové šaty s potiskem přecházejí na sukni do červené, jež ladí s červenými lodičkami. Vše doplňuje zajímavá kabelka s jarním motivem vyšívaného ptáčka s květinami. Liv se drží klasiky, ale zároveň i módních trendů, kterými své elegantní modely doplňuje.

    Liv Tyler
    Autor: profimedia.cz

  • Pixie Lott (26)

    Tato mladičká zpěvačka si zvolila odvážný model, který jí perfektně padne. Saténové šaty si každý dovolit nemůže, jednoduše jsou pro mladší ženy, které je ale musí umět nosit, což Pixie problém nedělá. Barevně navíc ladí k jejím vlasům, stejně tak má i sladěno stříbrné psaníčko se sandálkami.

    Pixie Lott
    Autor: profimedia.cz

  • Ellie Goulding (30)

    Anglická zpěvačka dorazila na událost v minišatech z dílny Saint Laurent. Šaty spojují krajku a síťovanou látku, což působí opravdu zajímavě a zpěvačce neuvěřitelně sluší. Přestože jsou šaty poměrně krátké a v některých částech průhledné, dlouhý rukáv vše usměrňuje, takže nepůsobí lacině. Ellie si k šatům zvolila i netradiční lodičky se zlatým volánkovým zdobením od stejného návrháře, jako má šaty.

    Ellie Goulding
    Autor: profimedia.cz

  • Arizona Muse (28)

    Arizona se pohybuje v modelingové sféře již od dětství. Objevila se na nespočetném množství obálek časopisu Vogue. Na oslavu šedesátiletého výročí přišla v opravdu zvláštním modelu, který sice kopíruje její štíhlou postavu, ale jinak příliš mladistvě nepůsobí. Šaty by byly krásné, kdyby byly na ramínka. Dlouhý rukáv spolu s nude barvou působí příliš usedle. Co ale chválíme, je ladění bot s barvou šatů.

    Arizona Muse
    Autor: profimedia.cz

  • Clémence Poésy (34)

    Francouzská herečka známá hlavně díky roli ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár oblékla krásné vzorované šaty. K šatům nezvolila podpatky, ale skvělé moderní lakované oxfordky s vyvýšenou podrážkou.

    Clemence Poesy
    Autor: Profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.