Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Princezna Charlotte dnes slaví 2. narozeniny! Jak vypadá právě teď?

1. května 2017 | 06:00

Čas letí jako šílený a nejvíce je to poznat na dětech. Rostou nám přímo před očima a nezmění na tom nic ani královská krev. Zítra oslaví dcera Kate (35) a Williama (34) druhé narozeniny. Slaví ve stejný měsíc jako její babička královna Alžběta II. Jak bude oslava probíhat a kdo na ni dorazí?

Oslava bude probíhat v jejich rodinném sídle Anmer Hall v Norfolku. Rodiče pozvali několik dětí, aby si malá Charlotte mohla narozeniny užít ve společnosti stejně starých capartů. Jelikož rodina plánuje se v brzké době stěhovat do Londýna do Kensingtonského paláce, bude tohle poslední oslava narozenin, kterou si tu malá Charlotte užije.

Video se připravuje ...
Princezna Charlotte a princ George si hrají s balonky • VIDEO: youtube

Na oslavu jsou samozřejmě zváni nejbližší příbuzní, od oblíbeného strýčka Harryho až po babičku Alžbětu. Není jisté, jestli se s princem Philipem zastaví, ale na narozeniny prince George si chvilku našla, tak je možné, že i tentokrát se to povede. Oslava bude přísně privátní, ale přesto všichni doufají, že rodina pošle tisku alespoň pár fotografií, stejně jako to udělali, když Charlotte byl jeden rok.