Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kate je 6 let vdaná a pořád hubená a dokonalá! Připomeňte si první manželský polibek

28. dubna 2017 | 06:00

Zítra tomu bude šest let, co stanula Kate Middleton s princem Williamem před oltářem a pod dohledem celého světa si řekli svá ano. Patří mezi nejoblíbenější páry. Provedli někdy vůbec něco, co by jejich pověsti uškodilo? 

Kate sleduje spousta žen, protože obdivují její krásu, šarm, módní vkus, ale i dietní návyky. Je už také dvojnásobnou maminkou, takže k ní své zraky upírají i matky celého světa.

Sen o princezně, který sní snad každá malá holka, se jí splnil a s ním přišly samozřejmě i oficiality. Vplout do těchto vod není snadné, William svou ženu ovšem nenechal ve štychu a ona v něm má skvělou oporu i dál, i když už dávno vše bravurně a s grácií zvládá sama.

Takhle to vypadalo, když se brali:

Video se připravuje ...
Připomeňte si, jak vypadal první novomanželský polibek Kate a Williama • VIDEO: Youtube.com

Za šest let se stane spousta věcí. Mohli bychom si připomenout ty nejúžasnější okamžiky. Vydá to na celou dlouhou galerii vzpomínek. Svatba byla nezapomenutelná, stejně tak jako narození jejich dvou potomků.

Celý svět se sázel, zda bude mít malý George sestru, nebo bratříčka. Narozeniny, výročí, sportovní utkání, společné návštěvy cizích zemí, rodinné dovolené, je toho moc! 

A takhle rostou jejich děti George a Charlotte: