Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Veronice Kopřivové se na dovolené s Jágrem splnil sen!

Video se připravuje ...
Takhle Jaromír Jágr zachytil první dny na Jamajce.
VIDEO: Instagram Jaromíra Jágra
21. dubna 2017 | 14:00

Jarda Jágr si dopřál volno a se svou milou Veronikou Kopřivovou se vydal na zaslouženou dovolenou. Společné chvilky odpočinku si dopřávají na exotické Jamajce. Veronice se dokonce přímo na pláži splnil velký sen. To ji dohnalo až k slzám.

Ačkoli se před nějakou dobou Veronika Kopřivová téměř rozloučila se svými fanoušky na Instagramu a zařekla se, že je bude už zásobovat jen fotkami spojenými s její prací, pomalu opět začíná sdílet i střípky ze života s hokejovým Bohem Jaromírem Jágrem.

Tentokrát můžeme sledovat, jak si užívají dovolenou na Jamajce. Veronika si zde nečekaně prožila i svůj velký sen, který ji přímo na pláži rozplakal. Kráska u sebe výjimečně neměla telefon, ale vše zachytil právě Jarda. Veronika své fanoušky napínala a všichni už si mysleli, že v dálce slyší svatební zvony, ale na zásnuby si přece jen budeme muset ještě počkat.

Při romantické procházce na pláži bohužel Jarda nepoklekl se zářivým prstýnkem v ruce, ale ke břehu připlaval delfín, kterého si Veronika mohla pohladit. Nečekané setkání ji natolik rozrušilo, že neudržela slzy a rozplakala se. Snad dojde i na další dojemné momenty a pár se o ně zase podělí na sociálních sítích.

Podívejte se na video, jak krásně se na Jamajce mají:

Video se připravuje ...
Takhle Jaromír Jágr zachytil první dny na Jamajce. • VIDEO: Instagram Jaromíra Jágra

Autor: red