Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Neuvěřitelná podoba! Dvojníci slavných hvězd žijí mezi námi

  • 23. dubna 2017 | 06:00

    Na to, aby se stal člověk celebritou, musí být v něčem dobrý. Je jedno, jestli je to hraní, zpěv, nebo dokonce jen to, jak dokáže lidi zaujmout na internetu. V tom posledním bodě je dost důležité, jak člověk vypadá, ale ono celkově pomáhá s popularitou, když jste hezcí nebo něčím zajímaví. Tyhle celebrity rozhodně mají svou jedinečnou podobu. Nebo ne? Na světě se totiž našli lidé, kteří vypadají jako jejich věrné kopie! Je to až strašidelné!

  • Angelina Jolie

    Angelina Jolie vs Chelsea Louise
    Autor: facebook/instagram

    Jedna z nejkrásnějších žen planety. Jasně, nelíbí se každému, ale rozhodně většině lidí, těm, kteří to nechtějí přiznat, se pravděpodobně líbí také, jen jí nesmírně závidí. Chelsea Louise jí závidět nemusí, je jí totiž neskutečně podobná. Vypadá jako mladší klon slavné herečky!

  • Miley Cyrus

    Miley Cyrus vs mardeeraquel
    Autor: facebook/instagram

    Miley Cyrus je v šoubyznysu kovaná už od malička. Od dětských rolí ve filmech a seriálech pro děti, kdy byla pro všechny vzorem, přešla do rebelky odhalující kdeco. Její vzhled se také nezdá být úplně všední, ale opravdu existuje další taková! Alespoň vzhledově určitě! Na Instagramu ji najdete pod jménem Mardeeraquel.

    Video se připravuje ...
    Šokující klip Miley Cyrus: Opravdu v něm masturbuje? • VIDEO: Youtube.com

  • Katy Perry

    Katy Perry vs Francesca Brown
    Autor: facebook/instagram

    Výrazná postava anglické hudební scény Katy Perry má také svou dvojnici. Jako by jí z oka vypadla. Francesca Brown slavnou hvězdu napodobuje nejen v účesech a líčení, ale i ve stylu oblékání. Kdybyste ji potkali na ulici, pravděpodobně byste byli přesvědčeni, že jste viděli originál.

  • Rihanna

    Rihanna vs Andelelara
    Autor: facebook/instagram

    Zdá se, že jak se jednou stanete slavnou, snaží se vás lidé napodobovat. Je fakt, že v době plastické chirurgie je možné všechno. Zpěvačka Rihanna by se asi divila, kdyby se střetla tváří v tvář se svou dvojnicí, která si na Instagramu říká Andelelara!

  • Zayn Malik

    Zayn Malik vs Flamur Ukshini
    Autor: facebook/instagram

    Je to britský zpěvák a skladatel, který se proslavil především jako člen skupiny One Direction. Jeho exotické rysy učarovaly mnoha ženám. Flamur Ukshini je model, který rozhodně není tak slavný jako Zayn, ale bezpochyby by mu mohl konkurovat vzhledově.

  • Cara Delevingne

    Cara Delevingne vs Olivia Herdt Sledování
    Autor: facebook/instagram

    Cara Delevingne se na výsluní nejdříve dostala jako modelka. Nyní je obsazována do rolí ve filmech a její popularita vzrůstá. Husté obočí a pronikavý pohled jsou pro ni typické, obojí má i její dvojnice. Olivia Herdt si toho je jasně vědoma!

  • Leonardo DiCaprio

    Leonardo DiCaprio vs Konrad Annerud
    Autor: facebook/instagram

    Stárne jako víno. Leonardo je prostě boží. Už od útlého mládí měl štěstí na dobré filmy a jeho herecké výkony byly pokaždé na jedničku. Ženy ho milují už několik desítek let a teď se objevil na internetu jeho mladší double. Ten může ze svého vzhledu jen těžit, rozhodně to bude působit na opačné pohlaví. Na Instagramu ho najdete pod jménem Konrad Annerud.

  • Kim Kardashian

    Kim Kardashian vs Sonia And Fyza Ali
    Autor: facebook/instagram

    Kim je právě jednou z těch, které se proslavily i bez talentu. Společně s celou rodinou participovala na reality show, kde jsou všichni pod dozorem kamer dvacet čtyři hodin. Tímto způsobem se z ní stala hvězda a vzala si jednoho z nejúspěšnějších hudebních producentů Kanye Westa. I její dvojnice existuje. A ona a její sestra napodobují Kim a její sestru Kylie! Říkají si Sonia And Fyza Ali.

  • Selena Gomez

    Selena Gomez vs selenamarielookalikes
    Autor: facebook/instagram

    Je to americká zpěvačka a herečka, která se proslavila rolí v seriálu o kouzelnících, který natáčela pro Disneyho. Její bývalý přítel Justin Bieber by asi koukal, kdyby se setkal s její dvojnicí, i když je možné, že jich na světě běhá mnohem více!

  • Adele

    Adele vs Ellinor Hellborg
    Autor: facebook/instagram

    Když se rozezní její úžasný hlas, tak se až tají dech. Ne náhodou je Adele držitelkou několika hudebních ocenění. Do svých písní dává velkou dávku emocí a ty uchvacují i její posluchače. Její zjev by se mohl zdát unikátním, ale zase nás internet přesvědčil o tom, že i tuhle slavnou dámu byste mohli potkat na ulici a splést si ji s Ellinor Hellborg.

    Video se připravuje ...
    Adele na předávání cen Grammy • VIDEO: Youtube.com

Diskuse ke článku
.