Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity na síti: Verešová, Babišová i Němcová! Kdo ještě odjel na Velikonoce k moři?

  • 15. dubna 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Lucie Bílá

    Tento týden se zdá, že místo jara přišel znovu podzim. V Tatrách ale jaro ještě vůbec nezačalo! "Jaro v Tatrách během turné HANA," stojí u fotky s vysmátou Lucií (50).

     

    Lucie Bílá
    Autor: Instagram.com

  • Petra Němcová

    Petra Němcová (37) se probudila ve čtvrtek do ráje. Nevíme, kde to je, ale chceme tam rozhodně taky!

    Petra Němcová
    Autor: Instagram.com

     

  • Andrea Verešová

    Andrea Verešová (36) vyrazila s rodinou do podobného ráje. Lyže a zasněžené kopce vyměnila za tyrkysové moře, palmy a písčité pláže!

     

    Andrea Verešová odjela s rodinou na dovolenou.
    Autor: Instagram.com
    Video se připravuje ...
    Andree Verešové se nevejdou věci do skříně! Víme, kam je dává! • VIDEO: Tereza Kovářová

  • Monika Babišová

    Zdá se, že české celebrity domovina omrzela! Monika Babišová si konečně užívá "u vody". 

    Monika Babišová na dovolené
    Autor: Instagram.com

     

  • Lucie Křížková

    Lucie Křížková (32) se vrátila na přehlídková mola jen deset týdnů po porodu. Jak jen zvládla shodit poporodní kila tak rychle?!  "Moje první přehlídka po více než půlroční pauze, první po porodu. Ve spodním prádle mě na mole uvidíte už jen velmi výjimečně. Na včerejší akci jsem kývla ze dvou důvodů. Za prvé – byla to přehlídka v krásných prostorách novobarokního sálu Boccaccio v Praze a byla to přehlídka na úrovni. Za druhé – nabídku jsem přijala cca tři týdny po porodu a brala to jako svoji metu, dokdy mám být opět ve formě. Silná motivace," napsala k fotce.

    Zároveň dodala, že žádné diety nedržela, protože kojí, a se cvičením to také nijak nepřeháněla. Patří prostě k těm ženám, jejichž tělo se vrací do formy velmi rychle! "U mě to ještě stoprocentní spokojenost není. Když vydechnu a povolím, stále vypadám jak ve třetím měsíci, ale je to na dobré cestě. Hlavně vše v pohodě a s klidem, jsou důležitější věci," vzkazuje svým fanouškům na Instagramu.

    Lucie Křížková přidala fotku ze zákulisí módní přehlídky.
    Autor: Instagram.com

     

    Video se připravuje ...
    Lucie Křížková: Za volantem mě nejvíce rozčilují agresivní řidiči! • VIDEO: Adam Balažovic

  • Aňa Geislerová

    "That´s me..." napsala Aňa (40) k fotce. Na Instagramu se pochlubila nejnovějšími fotkami pro časopis Elle. Moc jí to sekne, co říkáte?

     

    Aňa Geislerová
    Autor: Instagram.com

  • Tereza Chlebovská

    "Takhle při pondělku.." Aneb pondělí u Miss 2012 Terezy Chlebovské (26). Zatímco její pejsek Dobby vystihuje to, co bychom v pondělí dělaly nejradši my, její dcerka Ema je pravý opak!

    Ema, dcera Miss 2012 Terezy Chlebovské
    Autor: Instagram.com

  • Václav Noid Bárta

    Herec a zpěvák Noid (36) se zrovna nenachází v nejšťastnějším období. Nedávno vyšlo najevo, že jeho manželství s Gábinou Dvořákovou (28) ztroskotalo po třech letech. Žádost o rozvod podala Gábina a od té doby plní jejich "příběh" titulky bulváru. Nutno říct, že dvojice k tomu přispívá a přes média se z rozvodu navzájem obviňují. Vypadá to, že smutek si Noid vybíjí při bojovém umění. "I love Muayi Thai," říká popisek fotky. 

     

    Václav Noid Bárta
    Autor: Instagram.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.