Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Překvapivě vkusná Kardashianka a dcera Michaela Jacksona!

  • 4. dubna 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Jennifer Akerman (27)

    Švédská modelka doprovázela minulý týden britského herce Tom Paynea na 28. ročník GLAAD Media Awards. Ve sněhobílých šatech s rafinovaným průstřihem uprostřed hrudníku jí to opravdu slušelo. Skvěle zvolila i metalické doplňky v podobě minimalistických sandálků, psaníčka a blýskavých náušnic. Vkusný a nepříliš vyzývavý model nás baví! A pak že to nejde bez klasických výstřihů a že blondýnám nesluší bílá. Skvělé!

    Jennifer Ackerman
    Autor: profimedia.cz
  • Kim Kardashian (36)

    Na bílou barvu vsadila i Kim Kardashian, která nechyběla na předávání módních cen The Daily Front Row. Pro tuto příležitost oblékla propracovanou róbu z dílny Givenchy, ke které obula nápadné boty na platformě. Nám se její model líbí. Je příjemná změna, když vidíte Kim v šatech, které nejsou celé průsvitné nebo nemají výstřih až pod pupík. A mokrý vlasový look nás také baví!

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz

  • Scarlett Johansson (32)

    Herečka Scarlett Johansson nemohla chybět na newyorské premiéře akčního sci-fi Ghost In The Shell, kde hraje hlavní ženskou roli. K této příležitosti oblékla blýskavé pruhované šaty těsně na tělo a ukázala perfektní křivky. Vedle toho také předvedla krátké a tmavší vlasy, které jí podle nás sluší tolik jako dřívější dlouhá hříva. Sama Scarlett ale říká, že jako matce se jí s krátkými vlasy daleko lépe funguje.

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz

    Podívejte se na oficiální trailer k filmu Ghost In The Shell:

    Video se připravuje ...
    Oficiální trailer k filmu Ghost In The Shell • VIDEO: youtube.com_Movieclips Trailers/BPŽ

  • Naomi Watts (48)

    Pro filmovou společenskou akci CinemaCon 2017 zvolila britsko-australská herečka Naomi Watts svěží pruhované šaty Valentino. Námořnický styl nás baví, a jak vidíte, sluší jak mladicím, tak ženám před padesátkou. Pruhy jsou zkrátka nesmrtelné. Naomi k nim naprosto správně obula bílé lodičky, aby outfit zůstal v romantickém stylu. Kdyby obula červené, rázem by byl model provokativnější.

    Naomi Watts
    Autor: profimedia.cz
  • Paris Jackson (19)

    Dcera zesnulého krále popu Michaela Jacksona vyrostla do krásy. Na 28. ročník GLAAD Media Awards dorazila v nádherných šatech s originálním potiskem pavích ok. Průsvitné, ale naprosto vkusné šaty jí padly jako ulité. Svým stylem skvěle ladily i k hereččiným tetováním a k modernímu účesu. Super!

    Paris Jackson
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  trendy, móda, ze života hvězd, vip, outfity, oblečení
Diskuse ke článku
.