Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hvězdy seriálu Přátelé: Komu to pořád sluší a koho byste nepoznali?

29. března 2017 | 06:00

Seriál o partičce šesti lidí, kteří jsou každý svým způsobem praštění, je nesmrtelný. Podívejte se ve fotogalerii, jak moc se herci, které vídáme na obrazovce od roku 1994 v reprízách dodnes, změnili.

Seriál Přátelé je fenomén. Lidi v mém okolí, kteří se na seriál nikdy nedívali, bych spočítala na prstech jedné ruky. Rachel, Rosse, Moniku, Phoebe, Joeyho a Chandlera prostě milují všichni. Kdykoli běží v televizi, koukám znovu. Díl Jak Ross chtěl být opálený prostě nezklame nikdy!

První epizoda vůbec se vysílala v televizi v roce 1994 a ta poslední v roce 2004. Jak moc se hlavní protagonisté změnili? Asi nejlépe odolává času Jennifer Aniston (48), která se prakticky nemění.

Představitelce Moniky – Courteney Cox (52) – byste přes padesát také nehádali, ale párkrát se na veřejnosti objevila s poněkud oteklým obličejem. Ani ona neodolala "zázraku" jménem botox!

Video se připravuje ...
Matt LeBlanc s Lisou Kudrow se potkali na předávání cen Emmy (2016) • VIDEO: Youtube.com/EntertainmentTonigt/BPŽ

Joeymu zůstal jeho výraz pohodáře dosud, jen mu přibylo pár šedin. Kdo zestárl z mužské trojice nejvíc? Tuto cenu získává Matthew Perry (47) alias Chandler Bing. Nemalou měrou k tomu přispěly jeho problémy s alkoholem v začátcích natáčení seriálu a poté závislost na prášcích proti bolesti.

Podívejte se na fotky z dob natáčení a ze současnosti, jak dnes herci vypadají!

Autor: luh