Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zkuste anální sex a koukejte na porno, radí Gwyneth Paltrow

24. března 2017 | 15:30

Kdo by to byl do Gwyneth Paltrow, křehké blondýnky a matky dvou dětí, řekl, že je v posteli taková dračice? Na svém webu Goop se totiž rozhodla nám poradit, jak na anální sex. Téma, o kterém se moc nemluví, pojala dost podrobně. A výsledek? "Jděte do toho, nejste sami," vzkazuje Gwyneth.

"Pokud vás anální sex vzrušuje, buďte v klidu, rozhodně nejste sami," těmito slovy uvádí herečka Gwyneth Paltrow (44) obsáhlý článek o análním sexu na svém lifestylovém webu Goop.

Společně s doktorem Paulem Joannidesem formou otázek a odpovědí rozebírá, kdy, jak a za jakých okolností je nejlepší anální sex vyzkoušet, pokud po něm toužíte.

"Musíte si uvědomit, že anální otvor, na rozdíl od vaginy, není připraven pojmout partnerův penis. Důležité jsou proto opatrnost a dostatečná lubrikace. V žádném případě byste se do análních hrátek neměli pouštět opilí, neboť tak stoupá riziko, že si ublížíte. Také je velmi důležité vědět, že při análním sexu je až sedmnáctkrát vyšší pravděpodobnost nákazy virem HIV. Z hlediska pohlavně přenosných chorob jde o jednu z nejrizikovějších praktik. Pokud tedy nemáte s partnerem udělané testy na HIV, vždy použijte kondom," radí herečka v článku.

Celkově se blonďatá kráska staví k análnímu sexu velmi vstřícně a doporučuje ho pro zpestření partnerského sexuálního života. Pokud víte, co a jak. Stejně tak vyzývá čtenáře, aby zkoušeli nejrůznější sexuální hračky a společné sledování porna. Gwyneth si z prudérnosti zkrátka nic nedělá a je vidět, že si užívá života!

Gwyneth Paltrow se nestydí ani ve filmech, podívejte se na její nejžhavější postelové scény:

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak se Gwyneth Paltrow odvázala ve filmech • VIDEO: youtube.com_Patricia Finkle

Autor: red