Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Agáta v krizi: Jde omluvit odchod od těhotné ženy?

21. března 2017 | 14:08

Zatímco na jedné straně se  modelka a ředitelka vlastní modelingové agentury Agáta Hanychová Prachařová může radovat z těhotenství, na straně druhé ji trápí hrozba rozvodu s manželem Jakubem. Jenže Agátin život vypadal jak na houpačce vždycky, není to nic nového. A jestli se nakonec rozvede, nebo její manželství i tuhle krizi vybere? Kdo ví. 

Rozchod je jedna věc, ale rozchod s těhotnou je věc trochu jiná. Weby se hemží komentář v tom smyslu, že herec Jakub Prachař dobře dělá, když bere kramle, protože dítě stejně není jeho.

Ještě loni si Agáta manželství s Jakubem pochvalovala, jak ukazuje tohle video:

Video se připravuje ...
Agáta a Jakub Prachařovi o třech letech v manželství! Rodina se rozroste! • VIDEO: Blesk TV

Těžko soudit. My si spíše myslíme, že těhotné ženy se neopouštějí, až na výjimečné případy. Jenže co když je tohle zrovna ten výjimečný případ? Morálka velí, že dítě a jeho zájmy by měly mít přednost před rozháraností rodičů, jenže fungovalo by to? Vychovávat dítě, o kterém člověk ví, že není jeho a že za jeho početím je nevěra, není lehké. 

Ve skutečnosti je to věc jen těch dvou – Agáty Prachařové a jejího manžela – jak své problémy vyřeší. Nikdo jiný neví a asi ani nezjistí, kdo je skutečným otcem očekávaného dítěte. Navíc máslo na hlavě mají, jak přiznávají, stejně oba dva. 

Agáta nejspíše ujela s fotografem Dereckem Hardem, její manžel Jakub zase s herečkou Kristýnou Leichtovou. Oba toho za sebou mají dost, ale je pravda, že větší číslo asi vždycky byla Agáta. Pamatujete ještě na dobu, kdy soutěžila v Miss, a na čas, kdy se poměrně dramaticky rozcházela s otcem svého prvního dítěte? Ostatně schválně se podívejte to naší fotogalerie, jak s ní šel čas. 

Autor: red