Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Angelina Jolie tváří parfému. Podívejte se, jak jí to zase sluší!

19. března 2017 | 06:00

Angelinu Jolie můžeme po dlouhé době vídat na televizních obrazovkách. Tentokrát to ovšem není v další filmové roli, ale v reklamě na nový parfém. Video najdete dole pod  článkem!

Hollywoodská kráska se stala tváří Guerlain Parfumeur a je to její první reklamní kampaň od roku 2007. Krátké video, které je natočeno na francouzském venkově, působí naprosto snovým dojmem. Angelině (41) to v něm nesmírně sluší. Samozřejmě na tom budou mít svůj podíl i retušéři, ale herečka vypadá rozhodně lépe než před nějakou dobou, kdy se bezmála ztrácela před očima.

Je to snad tím, že rozvod s Bradem Pittem je konečně za ní? Nebo v reklamě především využila svůj herecký talent? Tak či tak, její výkon je přesvědčivý. Čiší z ní elegance, grácie a vyrovnanost. Takový by měl být i nový parfém, který je Angelinou inspirován. Podle jeho tvůrců je ztělesněním ženskosti. Nás prostě okouzlila!

Na spolupráci s francouzskou značkou kývla, protože má pro ni slabost. Když byla Angelina dítě, tak její matka používala pudr právě od této firmy. Navíc všechen svůj výdělek z kampaně se Angelina Jolie rozhodla věnovat na charitu.

Minutové video vás provede procesem vzniku parfému, jehož základem je levandule. Příroda, mužný parfumér a okouzlující Angelina.

Video se připravuje ...
Angelina Jolie v reklamní kampani nového parfému • VIDEO: Youtube.com/MonGuerlain/BPŽ

 

Autor: luh