Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Český lev: Kdo měl největší výstřih a kdo nejtrapnější řeč

5. března 2017 | 09:14

Předávání sošek za nejlepší výkony v oblasti české kinematografie se opět neobešlo bez velkých emocí. Rudolfinum se naplnilo nádhernými róbami dam a moderátorka Adela Banášová byla pohotová, vtipná a měla nádherné šaty. Celý večer měl několik svých nej, tady jsou ta, která zaujala nás.

Začneme od největšího výstřihu. Jeho majitelkou byla Zuzana Stivínová. Mnozí se nad ním možná pozastavili, ale na pódiu vypadala sexy a ve svých třiačtyřiceti letech má postavičku, kterou by jí kdekdo mohl závidět. Předávala cenu Oldřichu Kaiserovi, který se zasloužil hned o několik nej. Nejdelší a nejoriginálnější řeč a možná pro některé i ta nejtrapnější, podle toho, z jakého úhlu pohledu se na to díváte.

Kaiser zinscenoval rozhovor se soškou lva, kterou obdržel. Lev se ho například ptal: "Budeš mě krmit a uděláš mi hezkou poličku?" Jejich rozhovor se dokonce neobešel v přímém přenosu bez vulgarismů, když se herec lva snažil utišit, protože již přetahoval časový limit.

Video se připravuje ...
Jak se točila reklama na Českého lva 2017 • VIDEO: youtube


Nejkratší řeč na druhou stranu měl Karel Roden, který řekl jen výstižné: “Děkuji všem.” Nejdelší potlesk, při kterém všichni povstali, byl pro Evu Zaoralovou a Jiřího Bartošku, kteří obdrželi cenu za mimořádný přínos českému filmu.  V nejkratších šatech se objevila Jiřina Bohdalová, která letos oslaví šestaosmdesáté narozeniny. Rozhodně opět všechny přesvědčila o svém neutuchajícím životním elánu.



Nejkrásnější účes večera měla Jana Plodková. Obvykle ji známe s hladce upravenými vlasy, ale na vyhlášení dorazila s kudrnatou lví hřívou a vypadala skvěle. Nejkrásnější šaty večera pak zdobily postavičku Marthy Issové. Zato Aňa Geislerová, která většinou září mezi všemi, se tentokrát moc nepředvedla. V beztvaré róbě vypadala jako těhotná. Celý večer rámovaly impozantní scéna a hudební doprovod dvou skvělých pianistů Ondřeje Brouska a Ondřeje Gregor Brzobohatého.

Kdo se nejvíce líbil vám? Podívejte se do naší fotogalerie: