Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vivien Babišová na Instagramu: Podívejte se do soukromí dcery Andreje Babiše

5. března 2017 | 06:00

Vivien – dcera Moniky a Andreje (62) Babišových. Zajímá vás, jaká je dcera jednoho z nejsledovanějších mužů na české politické scéně? Podívejte se s námi na její Instagram. 

Prominentní mazánek? Tak rozhodně Vivien na Instagramu nepůsobí, jak by mohlo kdekoho napadnout. Jakožto dcera vicepremiéra se do pozornosti médií dostala před třemi lety. Do jejího soukromí můžete snadno nahlédnout na jejím účtu na Instagramu: @vivienbabisova

Jaká vlastně Vivien je? Očima Instagramu působí jako krásná, vtipná a veselá holka, která ráda tráví čas se svými přáteli a rodinou. Na svém profilu sdílí střípky z výletů, dovolených, ale i z obyčejných dnů a také oblíbená selfie. Dokonce tam najdete i nějaké fotky z rodinného archivu, jako je třeba tahle: "Vypila jsem asi sedm panáků a začínám to cítit..." Napsala k fotce Vivien. 

Jedna z archivu: Vivien se svým tátou
Autor: Instagram.com/vivenbabisova

Poslední novinkou na jejím účtu je zamilované foto s jejím milým. O Vivienino srdce se ale musí dělit s její druhou největší láskou, kterou jsou zvířata. Velkou část volného času totiž věnuje Vivien koním. Součástí rodiny je taky fenka zlatého retrívra Ella, která jezdí s Babišovými i na dovolené. Více najdete ve fotogalerii!

 

 

Autor: red