Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nádherná Emma Watson jako Kráska v nové pohádce. Podívejte se na trailer!

22. února 2017 | 14:03

Dalšího filmového zpracování se dočkala pohádka Kráska a zvíře. Tentokrát v hlavní roli uvidíme Emmu Watson, která od dob čarování vedle Harryho Pottera dorostla v krásnou mladou dámu. Role jí sedne jako ulitá a soudě podle traileru se máme na co těšit. Taky máte husí kůži?

Příběh lásky Krásky a zvířete nás asi nikdy nepřestane bavit. Princ Adam, který je zaklet do zvířete, aby byla potrestána jeho vlastní pýcha, žije osaměle na zámku. Když otec Krásky utrhne v jeho zahradě pro dceru růži, začnou věci dostávat spád. Všichni víme, že to dobře dopadne, láska zvítězí. Právě proto máme rády pohádky i v dospělosti.

Video se připravuje ...
Kráska a zvíře přijde do kin osmnáctého března • VIDEO: youtube

S moderními technologiemi je také mnohem snazší rozpohybovat nábytek a nádobí, které mluví a dělají společnost nejen zakletému zvířeti, ale také uvězněné Krásce. Nádherná hudba, písně a barevná podívaná s krásnými hlavními hrdiny, na to se všichni nesmírně těšíme. Představitel zvířete sice víc než polovinu filmu není vidět, ale až se změní v prince, určitě si povzdychnete. Jeho jméno je Dan Stevens a my musíme uznat, že by rozhodně stál za hřích!

Dan Stevens a Emma Watson na premiéře filmu Kráska a zvíře
Autor: profimedia.cz