Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?

19. února 2017 | 06:00

Rok 2016 byl sice plný rozchodů a rozvodů v čele s rozpadem manželství Brangeliny, ale jak je vidět, zároveň přál i zamilovaným. Kdo přišel s radostnou novinkou začátkem roku?

S začátkem roku nebyla nouze o radostné zprávy, jak u nás, tak i v zahraničí. Zpěvačce Kláře Vytiskové (31) se dařilo těhotenství tutlat delší dobu, ale s novým rokem pustila do světa klip k novému songu, kde tancuje v požehnaném stavu. Klára má už dceru Emilku a jejím manželem je bubeník Roman Vícha.

Mezi nastávající maminky se přidala i Nikol Štíbrová (30), která si miminko přivezla jako suvenýr z listopadové dovolené v Thajsku, kde ji její přítel požádal o ruku! Agáta Prachařová (31) prozradila pravdu o svém těhotenství už hned v začátku. „Jsem těhotná, ať se všichni modlí, aby to dobře dopadlo,“ řekla Agáta pro Blesk.

Rovnou dvou ratolestí se dočká věčný idol žen: herec George Clooney (55). A také raper Jay-Z (47), jehož manželkou je Beyoncé (35). Oznámila to prostřednictvím Instagramu a její fotka, kde sedí ve spodním prádle jen se závojem a drží si těhotenské břicho, zlomila rekord v počtu lajků. Další slavné ženy, které jsou v očekávání, najdete ve fotogalerii!

 

 

Video se připravuje ...
Klára Vytisková - All Night Long • VIDEO: youtube

Autor: luh