Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaromír Jágr slaví 45. narozeniny: Jaké byly jeho osudové ženy?

  • 15. února 2017 | 06:00

    Ať už jsme hokejovými fanoušky nebo ne, Jaromíra Jágra zbožňujeme všichni. Donedávna svobodný mládenec slaví půlkulatiny a s přibývajícími léty roste i jeho charizma. Zdálo se, že dlouho nemůže najít tu pravou, ale to se před rokem změnilo. Jaké ženy učarovaly hokejovému bohu před Veronikou Kopřivovou?

  • Iva Kubelková

    První vážnou známostí se stala Iva Kubelková (39) potom, co se umístila v České Miss v roce 1996. Seznámili se na společenské akci a vztah jim vydržel dva roky. Hokejové hvězdě dala kopačky Iva. Svou spřízněnou duši našla v – o dvacet let starším – výtvarníkovi Georgovi Jiráskovi (59), s nímž má dvě děti.

    Iva soutěž moderovala, ale leckdo by si ji mohl splést se soutěžící.
    Autor: Herminapress.cz

  • Nicol Lenertová

    Po rozchodu s Ivou Kubelkovou prožil Jágr románek s moderátorkou Nicol Lenertovou (42). Ten trval však jen pár měsíců. Právě kvůli ní si prý Jágr ustřihl svou legendární deku, neboli delší vlasy vzadu. Tak to nosil na začátku hokejové kariéry.

    Jarda Jágr s Nikol Lenertovou
    Autor: ČTK, Blesk

     

  • Andrea Verešová

    Jaromír Jágr a Andrea Verešová (36) – lovestory na přelomu tisíciletí, ale se špatným koncem. Díky vztahu s hokejovou hvězdou se modelka pocházející ze Slovenska proslavila. Žili spolu pět let, než přišel rozchod. Andrea se poté provdala za právníka Daniela Volopicha, se kterým má dvě děti.

    Jarda Jágr s modelkou Andreou Verešovou
    Autor: ČTK, Blesk

     

  • Lucie Borhyová

    Jaromírovo srdce si získala i Lucie Borhyová (38), i když jen nakrátko v roce 2004. 

    Podle Lucie Borhyové je Jágr stále fešák. Prý by člověk ani neřekl, že mu už je 40 let.
    Autor: ČTK, Blesk

     

  • Inna Puhajková

    V roce 2006 se Jaromír zamiloval do Inny Puhajkové (30), které bylo tenkrát pouze devatenáct let. Přestože to vypadalo, že Inna je ta pravá, kterou povede k oltáři, vztah po šesti letech ztroskotal. Po rozchodu byl Jarda tři roky svobodným mládencem, než potkal Veroniku Kopřivovou...

    2010 - Jardu doprovázela Puhajková všude.
    Autor: F. Matušinský a archiv

  • Veronika Kopřivová

    To, že si Jarda namluvil modelku Veroniku Kopřivovou (25), rozdělilo národ na dvě poloviny. Jedni ji totiž považují za zlatokopku, druzí věří, že to s Jardou myslí vážně. Nicméně ať si okolí myslí, co chce, Jarda je s Veronikou, zdá se, šťastný a žijí spolu na Floridě.

    Veronika Kopřivová neví, jestli není těhotná.
    Autor: Pavel Machan

    S pětadvacetiletou modelkou a finalistkou Miss 2012 oslavil začátkem prosince roční výročí a jejich vztah už přečkal pěknou bouři, když na veřejnost prosákla Veroničina minulost – přivydělávala si v Německu jako tanečnice u tyče.

    Video se připravuje ...
    Jaromír Jágr v roli modela pro reklamní spot • VIDEO: Youtube.com/klenotyaurum/BPŽ

Autor: luh
Diskuse ke článku
.