Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Cítíte se stará? Podívejte se, jak ve třiceti vypadají sestry Olsenovy!

14. února 2017 | 10:38

Jestli pořád dokola řešíte nějaké diety a svůj vzhled, tak vám doporučujeme nejdříve se podívat na to, co nedostatek podkožního tuku může udělat s vaší tváří. Třeba to, že ve třiceti letech budete vypadat na padesát. Jako sestry Olsenovy. 

Každá z nás občas nemá svůj den a ráno při pohledu do zrcadla by nejraději zalezla zpátky do postele. Kruhy pod očima, zašedlá pleť, vlasy, jako kdyby se vám v nich celou noc proháněli vrabci. A cítíte se alespoň o deset let starší, než skutečně jste. Prostě každý den není posvícení.

Mary-Kate a Ashley Olsen zestárly.
Autor: instagram

Až budete zase trpět utkvělou představou o tom, jak strašně vypadáte, podívejte se, jak se život ve světlech reflektorů podepsal na dvojčatech Mary-Kate a Ashley Olsenových, dětských hvězdách devadesátek.

Kolik byste jim hádali let? Tak schválně – je jim teprve třicet let, i když letokruhy vepsané ve tváři říkají něco jiného. 

Může za to plastika, nebo partner?

Hodně se spekuluje o tom, že Mary-Kate postoupila plastické operace, které její dětskou tvářičku proměnily jednou provždy. Těžko byste v ní hledali nějaký výraz. K duhu jí přiliš nejde ani její vyhublá postava, vždyť nejednou se hovořilo o problémech s mentální anorexií. Což je ale vzkaz pro všechny ženy světa: raději mít nějaké to malé kilo navíc, alespoň bude čím vyplňovat vrásky.

Nebo prostě možná jen zestárly vedle svých partnerů, kteří jsou o spoustu let starší než ony samy. Ashley randí s Richardem Sachsem, kterému je 64, její sestra má za manžela Oliviera Sarkozyho, kterému je 47 let.  

Co si o jejich změně vzhledu myslíte vy? 

Autor: red