Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kate to na předávání filmových cen slušelo víc než Nicole Kidman a Amy Adams!

14. února 2017 | 06:00

O víkendu proběhl 70. ročník udělování Filmových cen britské akademie, neboli cen BAFTA. Cenu za nejlepší film si odnesl muzikál La La Land – v hlavních rolích s Ryanem Goslingem a Emmou Stone. Pokud by se předávala cena za nejlepší šaty, odnesla by si ji bezesporu vévodkyně Kate!

Britští Oscaři, jak se BAFTA přezdívá, se konali v Royal Albert Hall a událost si nenechal ujít kromě předních hereckých hvězd ani královský pár William (34) a Kate (35). Dvojice zřídkakdy navštěvuje akce tohoto typu, ale podle fotek to vypadá, že si to náramně užívali. Jako každá společenská událost, i tato byla přehlídkou honosných rób, a ať se díváme, jak se díváme, Kate vítězí, opět!

Šaty s volnými rameny a květinovým potiskem od návrháře Alexandra McQueena jí neskutečně sedí a zvýrazňují její štíhlou postavu. Vyčesané vlasy zdůrazňují odhalená ramena  a výrazné  náušnice jsou třešničkou na dortu. Znovu tak dokázala, že v módě umí chodit, ať už se jedná o jakoukoli událost.

Video se připravuje ...
Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa • VIDEO: Profimedia/BPŽ

Troufáme si říct, že svým vzhledem vévodkyně zastínila herecké hvězdy, jako jsou Nicole Kidman (47), Penélope Cruz (42) nebo Michelle Williams (36). Nevěříte? Posuďte sami ve fotogalerii!

Autor: luh