Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jennifer Aniston slaví narozeniny! Jak se měnila ona a její účesy?

Fotografie
11. února 2017 | 06:00

Jennifer Aniston, která se stala ikonou pro ženy po celé zeměkouli, slaví 48. narozeniny. Jaké účesy v průběhu kariéry vystřídala? 

"Chci ostříhat na Rachel." To slýchávali v polovině devadesátých letech v kadeřnických salonech všude po světě. Díky úspěšnosti seriálu Přátelé byl účes, který v první řadě seriálu Jennifer Aniston nosila, nejoblíbenějším mezi ženami.

Jeho nositelka ho ale vůbec neměla ráda a nechápe, co se na něm ženám tak líbilo! Přestože s barvou vlasů nikdy příliš neexperimentovala, se střihy ano. Podívejte se do fotogalerie, který účes jí sluší nejvíce!

 

Dnes slaví představitelka ztřeštěné Rachel Green čtyřicáté osmé narozeniny. Nejvíce ji proslavil samozřejmě seriál Přátelé (1994–2004), který běží na televizních obrazovkách v reprízách dodnes. Za svou roli získala v roce 2002 dokonce cenu Emmy a Zlatý glóbus.

Co se týče osobního života, štěstí v lásce se jí dlouhou dobu vyhýbalo. Od rozvodu s Bradem Pittem v roce 2005, který tehdy sledoval celý svět, nemohla najít toho pravého. Snad ho už konečně našla, v srpnu to budou dva roky, co se provdala za herce, režiséra a scenáristu Justina Therouxe (45), se kterým žije od roku 2011.

 

Video se připravuje ...
10 vtipných momentů Jennifer Aniston • VIDEO: Youtube.com/funnymoments/BPŽ

 

Autor: luh