Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poznáte slavnou českou modelku? Za pár dnů oslaví 44. narozeniny!

8. února 2017 | 16:00

Slavnou českou modelku Simonu Krainovou není třeba představovat. Zná ji každý! Ať už z přehlídkových mol, titulek časopisů, filmů nebo třeba z Instagramu, kde ji sleduje téměř 300 tisíc lidí. Poznali byste ji jako malou holčičku?

Na retro fotografii si užívá letní slunečný den u vody se svou maminkou. A dodnes léto miluje. Na dovolenou jezdí nejraději s manželem Karlem Vágnerem a syny Maxem a Brunem. Za sluníčkem a mořem ale nelétá s rodinou jen v létě. Rádi si u moře krátí i dlouhé zimní dny. A vypadá to, že brzy zase poletí někam se ohřát. Simona totiž na svém instagramovém účtu včera napsala, že zimy už bylo dost, a přidala hashtag "ineedvitaminsea".

Simona Krainová
Autor: Instagram

„Jsem vyloženě letní typ, já i moje rodina milujeme teplo, moře a slunce. Není nic víc než načerpat vitaminy přímo od moře a ze slunce. Takže jakmile je to jen trochu možné, tak balíme kufry a letíme za teplem. Dříve jsme s Karlem moc neřešili, kam a na jak dlouho poletíme, vždy to bylo spontánní rozhodnutí, někdy i ze dne na den. S dětmi to ale takhle nefunguje, už musíme více plánovat a vše lépe organizovat, proto jsme rádi, když můžeme vyrazit na cesty s pomocí cestovní kanceláře.

Je fajn, když se můžete na někoho spolehnout a téměř nic neřešit, přitom víte, že bude o celou rodinu na cestách dobře postaráno. Letos poletíme s Fischerem, u kterého si můžeme sami zvolit termíny dovolené, a to i čas, kdy chceme třeba letět, tohle by ocenila určitě každá maminka," říká modelka, která aktuálně plánuje jarní dovolenou v exotice.

Video se připravuje ...
Simona Krainová • VIDEO: Andrii Konostev

Autor: red