Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Nudná Dakota z Padesáti odstínů a vyprsená Penélope Cruz!

  • 7. února 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Leticia Dolera (35)

    Španělská herečka a režisérka Leticia Dolera možná není tolik známá, ale loni byla nominována na cenu Goya pro nejlepšího začínajícího režiséra, a tak je zřejmé, že o ní ještě uslyšíme. Na letošním předávání cen také nechyběla. K této příležitosti oblékla nádherné šaty s prodlouženými rukávy až na zem ze španělského salonu Alicia Rueda. Zaujala nás i výšivka, která ze šatů dělá opravdu neobyčejný kousek.

    Leticia Dolera
    Autor: profimedia.cz
  • Alessandra Ambrosio (35)

    Topmodelka Alessandra Ambrosio vyrazila na akci Leather and Laces Saturday Night v titěrném crop topu a bílých kalhotách. To, že ráda ukazuje svou dokonalou postavu, není nic nového, ale tentokrát to trochu přehnala. Ve spojení s kožichem vypadal její model hodně lacině. I mistr tesař se někdy utne...

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz
  • Dakota Johnson (27)

    Představitelka Anastasie Steele Dakota Johnson si minulý týden nenechala ujít předávání cen ASC Awards v Los Angeles. Na premiéru filmu Padesát odstínů temnoty pár dní předtím dorazila v saténových šatech s odvážným výstřihem a holými zády. Právě proto nás také překvapilo, že na další společenskou akci oblékla sice zajímavý, ale dost usedlý model. Takhle si teda hlavní hrdinku nejžhavějšího románu všech dob nepředstavujeme!

    Dakota Johnson
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Druhý trailer k filmu Padesát odstínů temnoty nabízí mnohem víc sexu, romantiky, ale i temnoty • VIDEO: youtube.com_fiftyshadesworld/bpž

  • Penélope Cruz (42)

    Na předávání cen Goya Cinema Awards v Madridu dorazila i krásná herečka Penélope Cruz, která byla v černých šatech Versace hvězdou večera. Lichotivý střih ukázal na hereččiny přednosti, rozparek přidal fádní černé barvě potřebný šmrnc. Nás však nejvíce zaujal nevšední límec, který celému outfitu dodal sexy upírský nádech. Skvělé!

    Penélope Cruz
    Autor: profimedia.cz
  • Rita Ora (26)

    Zpěvačka Rita Ora si střihla malou roli v erotickém trháku Padesát odstínů temnoty, a tak nemohla chybět na slavnostní premiéře. Zpěvačka velmi ráda obléká odvážné modely s rozparky a výstřihy a libuje si v průsvitných látkách, ale tentokrát udělala změnu a bohužel to byla chyba. V květovaných šatech s asymetrickou sukní vypadala jako školačka na maturitním plese a stejně špatný byl i make-up. Co se s Ritou stalo?

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.