Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bojkot Ralpha Laurena za model pro Melanii Trump? Dříve oblékal Hillary Clinton!

2. února 2017 | 06:00

Všechno, co se nyní šustne okolo rodiny Trumpových, se u jedněch setkává s úspěchem, u druhých s prudkou kritikou. Co rozdělilo americkou společnost tentokrát? To, že si Ralph Lauren dovolil navrhnout outfit pro Melanii Trump. Málokdo si ale pamatuje, že stejně tak dříve oblékal Hillary Clinton! A o té rozhodně nelze říci, že by nerespektovala ženy!

Lednová inaugurace prezidenta USA Donalda Trumpa (70) byla pod drobnohledem médií a pozornosti se dočkala i Donaldova manželka Melania (46). Zaujala v outfitu laděném do nebesky modré – pouzdrové šaty s  krátkou bundičkou a rukavicemi – který navrhoval uznávaný módní návrhář Ralph Lauren (77). Vypadá to ale, že tentokrát vsadil na špatnou osobnost.

Několik předních návrhářů už v minulosti odmítlo Melanii obléknout do svých modelů, a to hlavně v souvislosti s politickými názory jejího manžela. Lauren očividně ne, a to namíchlo veřejnost. Na Twitteru začaly na jedné straně kolovat pochvalné komentáře outfitů pro Melanii, ale na druhé straně taky ty kritické, které doplňoval hashtag #BoycottRalphLauren – bojkot Ralpha Laurena.

Podle některých totiž Lauren tím, že oblékl Melanii, podporuje kontroverzní Trumpovy názory ohledně žen. Šaty od Laurena ale oblékla i Hillary Clinton na tři prezidentské debaty minulý rok a Hillary určitě nelze obviňovat z toho, že by neuznávala ženská práva. Je tudíž vidět, že návrhář do módy politiku nemíchá.

Video se připravuje ...
Melania Trump v den inaugurace Donalda Trumpa • VIDEO: Youtube.com/GoodMorningAmerica/BPŽ

Situace s celým bojkotem tedy není tak horká, jak by se zdálo. Nikdo ze slavných, kteří Laurenovy modely nosí, se proti němu, zatím, neobrátil. Navíc na Instagramu najdete s tímto hashtagem pouze sedmnáct příspěvků. Takovýto bojkot tedy módní věhlasnou značku Ralpha Laurena asi jen tak nepoloží.

Video se připravuje ...
Z černovlásky blondýna! Jak šel čas s Ivankou Trump? • VIDEO: Profimedia/BPŽ

V modelech od Laurena oslňují slavné osobnosti pravidelně. Oblékal i předcházející první dámy Michelle Obama (53) nebo už zmiňovanou Hillary Clinton (69). Podívejte se do fotogalerie, kteří ze slavných oblékli v minulosti jeho modely.

Autor: luh