Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity na síti: Saudková se koupe v ledovém rybníku a Bílá zapadla v chalupě

  • 4. února 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Sára Saudková

    Fotografka Sára Saudková (49) si dopřála po sauně koupel v estonském rybníku. Úsměv na rtech jí ale ledová voda nezmrazila!

    Sára Saudková
    Autor: Instagram.com

    Sára Saudková
    Autor: Instagram.com

  • Lady Gaga

    Koho by napadlo, že Lady Gaga (30) se se svou extravagantní vizáží stane tváří luxusní značky šperků Tiffany! "Je mi ctí být součástí Tiffany & Co. rodiny," napsala zpěvačka k fotce z natáčení. Nová kampaň odstartuje velkolepě v podobě minutového filmu během letošního Super Bowlu, finálového zápasu amerického fotbalu, který se koná tuto neděli.

    Lady Gaga
    Autor: Instagram.com

    Video se připravuje ...
    Lady Gaga mluví o svém nejnovějším CD Joanne • VIDEO: Youtube.com/GoodMorningAmerica/BPŽ

  • Lucie Křížková

    Modelka a moderátorka Lucie Křížková (32) je pár dní po porodu Loly jako laňka. "Před týdnem touhle dobou jsem už věděla, že Lolinka chce na svět. Z těhotenství mi zbyla prsa, malý polštářek na břiše, ale hlavně uzlíček štěstí a lásky v dětské postýlce. Už se zase dojímám. Včera jsem slzela i u Ulice...," napsala k fotce. 

    Lucie Křížková
    Autor: Instagram.com

    Video se připravuje ...
    Lucie Křížková: Za volantem mě nejvíce rozčilují agresivní řidiči! • VIDEO: Adam Balažovic

  • Lucie Bílá

    Lucie Bílá (50) doslova zapadla na chalupě. "Dostat se z chalupy je pěkně náročné," stěžuje si s úsměvem zpěvačka. Vypadá to tam jako v pohádce!

    Lucie Bílá
    Autor: Instagram.com

    Video se připravuje ...
    Lucie Bílá: Tohle mohlo mamince zachránit život • VIDEO: Tereza Kovářová

  • Tomáš Klus

    Tomáš Klus (30) na Instagramu taky sdílí spoustu momentů ze soukromého života, jako zrovna tenhle se svou dcerkou Josefínou. "Já bych Tě láskou sněd!"

    Tomáš Klus s dcerou Josefínou
    Autor: Instagram.com

  • Iva Pazderková

    Iva Pazderková (36) změnila na podzim barvu vlasů ze své blonďaté na zrzavou, kterou si stále užívá. Takto jí to slušelo na Cenách české filmové kritiky!

     

    Iva Pazderková
    Autor: Instagram.com

  • Kylie Minogue

    Kylie Minogue (48) je opět sama. Od minulého února byla zasnoubená s hercem Joshuou Sassem, který byl o 19 let mladší. Údajně měl zpěvačku podvést a ta ho poté vyhodila ze svého londýnského domu. Na svém Instagramu se k tomu Kylie vyjádřila trochu jinak: "Děkuji vám za veškerou lásku a podporu během této nedávné kapitoly mého života. Děkuji vám nyní za vaše pochopení, že já a Josh jsme se rozhodli jít každý svou cestou. Navzájem si přejeme to nejlepší v cestě k novým horizontům."

    Kylie Minogue se rozešla se snoubencem.
    Autor: Instagram.com

Autor: red
Diskuse ke článku
.