Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ivanka Trump se válí na koberci v Bílém domě! Podívejte se proč!

26. ledna 2017 | 10:39

Minulý týden proběhla v Bílém domě tak trochu akce Kulový blesk. Období Baracka Obamy definitivně skončilo a pomyslné žezlo přebral Donald Trump. Jeho dcera Ivanka se s celou rodinou přestěhovala do Washingtonu, aby byli otci nablízku. Podívejte se, jak si koberec v Bílém domě oblíbil nejmladší z rodiny Trumpových: Theodore.

Donald Trump musel opustit své luxusní sídlo a spokojit se "pouze" s prezidentským Bílým domem. Jeho dcera Ivanka se se svou rodinou odstěhovala z New Yorku do Washingtonu, protože její manžel Jared Kushner byl svým tchánem jmenován vrchním poradcem Bílého domu. Chytrá a nezávislá Ivanka je navíc připravena stát otci po boku a ve všech ohledech se mu snažit pomoci. Mají mezi sebou opravdu pevný vztah a Ivančin názor je pro něj hodně důležitý. A tak není divu, že kromě Donalda a jeho ženy Melanie je v Bílém domě téměř pořád i Ivanka se svou rodinou.

Její nejmladší syn Theodore James, kterému ještě nebyl ani rok, si zatím v prezidentském sídle nejvíce oblíbil koberce. Ivanka přidala na svůj Facebook video, kde malý Theo leze po zemi a náramně si to užívá. Ivanka je sice dcera prezidenta a úspěšná podnikatelka, ale nedělá jí problém kleknout si na zem a užívat si společně se svým synem dětské hrátky. Ve videu také uslyšíte, že Ivanka nemluví česky. Tuto drobnou vadu však hravě napraví její nejstarší bratr Donald, který naopak mluví česky plynule.

Video se připravuje ...
Ivanka Trump v Bílém domě • VIDEO: Facebook_IvankaTrump/BPŽ

FOTOGALERIE
50
Ivanka Trump
Ivanka Trump

Video se připravuje ...
Z černovlásky blondýna! Jak šel čas s Ivankou Trump? • VIDEO: Profimedia/BPŽ

Autor: red