Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ivanka Trump: Úspěšná podnikatelka, matka i žena s vytříbeným stylem!

  • Ivanka Trump
    18. ledna 2017 | 06:00

    Ivanka Trump (35) není jen dcerou prezidenta Donalda Trumpa a milionářky Ivany. Zároveň pracuje jako výkonná viceprezidentka ve firmě svého otce, ale má i svůj vlastní módní byznys a kromě toho je trojnásobná matka na plný úvazek. Je obtížné najít někoho, kdo Ivanku nemá rád. V rodině tmelí všechny ostatní dohromady, je inteligentní, rozvážná a krásná.

  • Krásná i se třemi dětmi

    Ivanka Trump má se svým manželem, majitelem týdeníku The New York Observer Jaredem Kushnerem, tři děti. Nejstarší dceři Arabeller Rose je 5 let, prostřednímu synovi Josephovi Frederickovi jsou 3 roky a nejmladší Theodore James oslaví první narozeniny až za dva měsíce. Přestože Ivanka přiznala, že ji trojnásobné mateřství hodně vyčerpává, snaží se vypadat vždy perfektně. Je ztělesněním moderní superženy, která je vždy dokonale nalíčená, učesaná a velmi často oblečená do oblíbených pouzdrových šatů, které u ní v šatníku převládají. Je nám ale jasné, že jakmile není nablízku nikdo s fotoaparátem, i dokonalá Ivanka natáhne tepláky a tričko zašpiněné od přesnídávky.

    Ivanka Trump s rodinou
    Autor: Instagram

  • Milovnice módy

    Ivanka je bývalá modelka a má vlastní módní značku Trump Collection, ve které ona sama navrhuje oblečení, šperky a módní doplňky. Zaměřuje se na ženy, které jsou jako ona. Ne tak bohaté ani tak úspěšné, ale jsou také pracující matky, které si také zaslouží vypadat skvěle. Není divu, že krásná Ivanka má jako návrhářka k módním trendům opravdu blízko. Její styl je čistý, vytříbený a inspirativní. Nejčastěji ji můžete vidět v pouzdrových šatech a elegantních kabátcích.

    ivanka trump
    Autor: Instagram

    Video se připravuje ...
    Ivanka Trump představuje svou kolekci • VIDEO: Youtube.com

  • Nezapomíná na šperky a doplňky

    Ivanka šperky navrhuje a zároveň si bez nich nedokáže představit žádný svůj model. Podle ní by každá žena měla mít alespoň dvoje krásné náušnice a náhrdelník. Kromě šperků miluje i kabelky, které má vždy dokonale sladěné se svým outfitem.

    Ivanka
    Autor: Instagram

  • Inspiruje ji maminka

    Ivanka sází na podobné líčení jako její matka Ivana. Výrazné oči a rty jsou dominantou obou "holek Trumpových". Maminka ji prý také naučila odličovat se před spaním, ať se děje, co se děje. Jednou ji jako teenagerku dokonce vzbudila v noci a donutila ji se odlíčit, za což je Ivanka dnes v dospělosti své mamince vděčná. Ivanka miluje přírodní kosmetiku. Velmi ráda se líčí a pečuje o sebe, ale sama říká, že nejdůležitější je se dobře cítit uvnitř.

    Ivanka
    Autor: Instagram

    FOTOGALERIE
    50
    Ivanka Trump
    Ivanka Trump

Diskuse ke článku
.